EXTREMADURA MONUMENTAL. Sortida: 21 Setembre 2020

Data de sortida:

21/09/2020

Característiques

Itinerari

DIA 1er: ORIGEN – MADRID ( AVE) – EXTREMADURA
Sortida del  punt d´origen direcció l´Estació de Barcelona Sants   per  pujar a    l´Ave  amb  destinació Madrid. Arribada a Madrid on ens espera el nostre autocar. Trasllat a Extremadura.  Dinar  en ruta. . Arribada a mitja tarda a l´hotel, acomodació, sopar i allotjament.

DIA 2ºn - VALLE DEL JERTE- PLASENCIA
Esmorzar i  sortida per realitzar la visita  al famós Valle del Jerte on visitarem poblets que formen part de la ruta de la cirera, i on en aquesta època de l´any el  paissatge es extraordinari. Dinar. Per la tarda, visita a la localitat de Plasencia amb guía local per realitzar un interessant recorregut pel casc històric. A l´hora indica, trasllat a l´hotel.  Sopar i allotjament.
 
DIA 3er: CACERES - TRUJILLO

Esmorzar i  visita a la ciutat de Caceres, ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco l´any 1986. Visita amb guia local.  Continuació per arribar a Trujillo. Dinar i visita d´aquesta bonica localitat bressol de conqueridors . A una bona hora. Retorn a l´hotel,  Sopar i allotjament
 
DIA 4art: MERIDA – ZAFRA
Esmorzar  i visita a la ciutat de Mèrida, ciutat romana per excel.lència on realitzarem la visita AMB GUIA LOCAL. Dinar en restaurant. A la tarda, visita a la pintoresca ciutat de Zafra . Sopar i allotjament a l´hotel
 
DIA  5è: GUADALUPE -  MADRID – BARCELONA
Esmorzar a l´hotel i sortida direcció Guadalupe. Visita al famós Monestir on trobem la imatge de la mare de Deu, patrona de la comunitat. Dinar en restaurant i trasllat  a Madrid a l´Estació d´Atocha per pujar a l´ave amb destinació Barcelona. Trasllat amb autocar al nostre punt d´origen.  Arribada, fí del viatge i dels nostres serveis.

SUPLEMENT INDIVIDUAL

El suplement individual és de 98€

EL PREU INCLOU

- Trasllat amb autocar origen – estació de Sants – Origen
- Bitllet Ave Bcn-Madrid-Bcn
- Estada en hotel 3*
- Règim de pensió complete amb aigua I vi
- Totes les visites, Entrades I guies locals
- Guia acompanyant de Viatges Samblas
- Assegurança d´assistència en viatge
 

TOT INCLÒS
695,00 €
Ir arriba