POLÒNIA AMB GDÁNSK : LA PERLA DEL BÀLTIC. Sortides: 13-20-26 Juliol 2020

Data de sortida:

13/07/2020

Característiques

Itinerari

DIA 1: ORIGEN - CRACÒVIA CENTRE HISTÒRIC
Sortida del punt d'origen direcció a l'aeroport de Barcelona. Tràmits de facturació i embarqui al vol amb destinació Cracòvia. Arribada a la ciutat, trasllat en el centre i menjar. A la tarda, visita a la ciutat amb guia local. Visita a la part monumental. Veurem fortificacions medievals, la Plaça del Mercat amb la basílica de Sta. María i la llotja dels panys, el turó de Wawel amb la catedral i el pati del Castell… A l'hora indicada, trasllat a a l'hotel, sopar i allotjament.

DIA 2: MINES DE SAL DE WIELICZKA (UNESCO 1978) - CRACÒVIA BARRI JUEU - EL GUETO DE CRACÒVIA - FÀBRICA DE SCHLIDER I SOPAR FLORCLÓRICO
Desdejuni i sortida amb autocar per a arribar a la localitat de Wieliczka, on visitarem La Mina de Sal. És un dels monuments de cultura material i espiritual més valuosos que hi ha a Polònia. Cada any la visiten més d'un milió de turistes de tot el món.És també un monument de valor universal, un de la primera desena de monuments inscrits a la Llista del Patrimoni Mundial de la Humanitat de la UNESCO. Avui dia, la Mina de Sal "Wieliczka" és una fusió entre els segles de tradició i la modernitat. Es pot percebre com un conte molt llarg o com una ciutat subterrània amb totes les seves infraestructures. La mina és herència d'incomptables generacions de miners, un monument d'història de Polònia i de la nació, és una marca que existent en la mentalitat polonesa des de fa segles. Commida en restaurant. A continuació, trasllat a Cracòvia on visitarem el barri jueu. Polònia és un país on els jueus i els catòlics polonesos van viure junts, braç a braç, durant generacions. Els jueus han estat presents a Polònia i Cracòvia des del mateix començament. La seva població va créixer ràpidament amb el temps, gràcies a la tolerància religiosa i l'autonomia social que els hi va concedir aquí. Els jueus, que havien estat expulsats de països de tot Europa, van trobar la seva llar a Polònia. Aquí, a Kazimierz, la història jueva es va accelerar en termes de cultura i aprenentatge. Fins a mitjan segle XVI, no hi havia un altre lloc en el món jueu més significatiu que Kazimierz. Fins i tot avui jueus de tot el món viatgen a Kazimierz i Polònia per a trobar les arrels de la seva espiritualitat. A la fi de la dècada de 1930, la comunitat jueva de Cracòvia constituïa al voltant del 25% de la població de la ciutat. Aquesta dinàmica i diversa comunitat va ser destruïda gairebé per complet durant la Segona Guerra Mundial. El Kazimierz d'avui dia és un lloc molt peculiar. Un pot experimentar aquí moltes emocions contradictòries al mateix temps: alegria en descobrir la rica història, la cultura i les tradicions dels jueus polonesos; tristesa i nostàlgia per la pre-guerra, el món perdut i entusiasme en convertir-se en testimoni del renaixement de la vida jueva. Visita a l'interior de la Fàbrica d'Oscar Schindler . Retorn a l'hotel. Ens canviem i sortim a sopar a un restaurant amb espectacle folklòric polonès. Allotjament a l'hotel.

DIA 3: CAMP DE CONCENTRACIÓ D'AUSCHWITZ I BIRKENAU - VARSÒVIA
Desdejuni i sortida amb autocar per a arribar a Auschwitz, en el Camp de Concentració. Localitzat a uns 70 quilòmetres de Cracòvia, va constituir el principal centre d'extermini de la història en què van morir assassinades més d'un milió de persones.Visitarem els dos camps: Auschwitz I, el camp de concentració original, i Auschwitz II (Birkenau), construït posteriorment com a camp d'extermini. Construït el 1940 per a albergar als presoners polítics polonesos que ja no cabien a les presons, Auschwitz I va ser el camp de concentració original i el centre administratiu del complex que es va construir posteriorment. Els primers a arribar al camp van ser els presoners polítics de l'exèrcit polonès, però no van trigar a seguir-los membres de la resistència, intel·lectuals, homosexuals, gitanos i jueus... Visita a l'interior Guiada. Menjar en restaurant. A la tarda, continuarem ruta per a arribar a Varsòvia. Acomodació a l'hotel. Sopar i allotjament.

DIA 4: VARSÒVIA
Desdejuni a l'hotel i sortida per a conèixer la ciutat amb guia local. Al 1945 Varsòvia era la ciutat més destruïda d'Europa. Des del principi de la Segona Guerra Mundial la capital de Polònia estava condemnada a mort. Invasió Alemanya de Polònia de 1939, l'aixecament al gueto jueu el 1943, i al final l'aixecament de Varsòvia de 1944 van convertir Varsòvia en una ciutat arrasada. Avui es diu que és una ciutat-fènix que va renéixer de les seves cendres. Durant aquest tour, t'explicarem bé aquesta història, i també, més sobre la vida quotidiana dels polonesos sota l'ocupació alemanya. Menjar en restaurant. A la tarda, coneixerem la Varsòvia Comunista. Avui, Varsòvia és plena de vida, botigues, restaurants, publicitats ... tot el que es pot trobar en la capital europea moderna. No obstant això, la realitat va ser totalment diferent en els temps del règim comunista. Imagina't la ciutat grisa, sense la gent en els restaurants, menjar avorrida i igual en totes les parts, les cues enormes davant les botigues, on a penes hi havia uns productes, i tots els edificis van ser unes caixes grans sense caràcter, semblant més a un armari que a un habitatge. La gent no somreia molt, perquè la vida no va ser molt fàcil. A l'hora indicada, sopar, i allotjament a l'hotel.

DIA 5: VARSÒVIA - CASTILLO DE MALBORK - GDANSK "LA PERLA DEL BÀLTIC
Déspués del desdejuni a l'hotel pugem a l'autocar i ens dirigim a Gdansk. Parada al Malbork per a fotografiar l´exterior del castell, una de les més extraordinàries construccions que el Gòtic Civil ens ha deixat. Continuació per a arribar a Gdansk. Menjar. A la tarda, visita en aquesta preciosa ciutat, coneguda com la Perla del Bàltic, per molts la més bonica de les ciutats poloneses. Visita guiada de la Torre de la Presó, Porta Daurada,Gran Armeria,Basílica de Santa Maria, Cort d'Arturo, El Port Vell,Grua Medieval ,Oficina de Correus Polonesa...
Gdańsk, el seu significat és sempre el mateix: orgullosa, acomodada, independent i bella Gdansk. El seu caràcter s'ha forjat per l'or i l'orgull de rics comerciants que van arribar a la ciutat des de diferents punts d'Europa i que es van considerar a si mateix "Danzigers" (ciutadans de Gdansk). La font de la prosperitat de la ciutat de Gdansk es dóna gràcies a la seva perfecta localització. Al llarg del temps, es va convertir en la ciutat més gran de la Mancomunitat Polonès-Lituana i el port més gran de la Mar Bàltico, aconseguint Europa de gra polonès, fusta polonesa i "or bàltic": ambre. Molt més avanci, la segona Ciutat Lliure de Danzing va ser desitjada per Hitler per a ser una de les ciutats Nazi a Europa i va arribar a ser la residendia de la caserna general del NSDAP. El major conflicte militar en termes mundials va començar amb atacs a Westerplatte i en l'Oficina de Correus Polonesa, primer camp de batalla de la Segona Guerra Mundial. També va anar aquí, a Gdansk, la vaga duta a terme pels treballadors de la drassana, dirigits per Lech Wałęsa que va proclamar l'inici del final del Comunisme en aquesta part d'Europa. Sopar i allotjament a l'hotel.

DIA 6: GDANSK (TOUR SOLIDARITAT) - BARCELONA
Desdejuni. Al matí visita guiada a la ciutat. Aquest recorregut ens ajudarà a comprendre la complicada història de Gdansk i la seva gent, on també podrem aprendre com era la vida sota el règim comunista i entendre la caiguda del comunisme que va començar a les drassanes de Gdansk. Recorrerem el camí que va aixecar la ciutat de les ruïnes i va portar la llibertat a mitjana Europa. Menjar en restaurant i trasllat a l'aeroport per a embarcar al vol amb destinació Barcelona. Arribada, i trasllat al nostre punt d'origen. Arribada, fi del viatge i dels nostres serveis.

SUPLEMENT INDIVIDUAL

El suplement individual és de 295€

EL PREU INCLOU

- Trasllat Origen – Aeroport de Barcelona – Origen
- Bitllet avió Barcelona - Cracòvia – Gdansk- Barcelona
- Règim de pensió completa amb aigua + 1 cervesa per persona a ½ dia.
- Estada en hotels 4*
- Totes les visites + entrades + guies locals.
- Guia acompanyant de viatge
- Asseurança d'assistència viatge
- Assegurança de cancel·lació

TOT INCLÒS
1.495,00 €
Seleccionar per data
Seleccionar per origen
Ir arriba