LES DOLOMITES Sortides: Juny: 22 Juliol: 02-14-20

Data de sortida:

22/06/2020

Característiques

Itinerari

Dia 1: Origen – Vènècia – Alleghe - Dolomitas
Sortida del punt determinat amb autocar direcció  l´aeroport de Barcelona. Tràmits de facturació i embarc al vol amb destinació Venècia. Arribada a la ciutat. I trasllat per arribar a Alleghe. Dinar. Tot seguit, visita a aquesta magnifica localitat,  Considerada un dels poble més bonics del Nord d´Itàlia, envoltada del seu llac Finalitzada, trasllat a l´hotel, acomodació, sopar i allotjament
 
Dia 2:  LLac Carezza - Bolzano – Soprabolzano ( fonicular  Renon- Collalbo) I la mòmia dels Alps
Esmorzar. Sortida amb autocar per arribar a Bolzano.  Passarem pel LLac Carezza, una meravella natural amb colors blaus i verds qu´ens recorda paissatges de l´Oest del Canadà. Arribada a Bolzano. Pujada al telefèric  qu´ens portarà fins al cim de la muntanya  Renon. Aquí trobem el maravellós poble de Soprabolzano. Visita. Tot seguit agafarem el tren cremallera, per realitzar un recorregut  de  20 minuts aproximadament i arribada a Collalbo . Arribada,visita a Collalbo, on gaudirem de   grans vistes d´alta muntanya.  A l´hora indicada, tornarem a baixar . Dinar  en restaurant . A la tarda, visitarem el museu arqueològic on trobem a Ötzi, l´home de gel. Principio del formulario
19 de setembre de 1991 . uns caminants van trovar  entre el  gel un cadàver. Aquest ha suposat un dels majors descobriments de la història de l'espècie humana.. El que, en un primer moment, van pensar que era un cadàver relativament recent, es revelaria com la mòmia humida d'ésser humà més antiga mai oposada. Ni més ni menys que uns 5.300 anys d'antiguitat. Finalitzades les visites, trasllat a l´hotel, sopar i allotjament.
 
DIA 3:   Sass Pordoi (La Terrassa de les Dolomites) – Canazei – St. Ulrich
Esmorzar . aquest matí el dedicarem a l´alta Muntanya. Arribarem al Sass Pordoi per pujar al fonicular qu´ens durà a 2.950 metres d´altitud per contemplar la millor vista a les Dolomites. Lloc conegut com la Terrassa de les Dolomites, podrem  gaudir d´una magnífica vista 360º  i des d´on podrem apreciar La Marmolata, el punt més alt de les Dolomites a 3.343 m.  Tot seguit,  passejada per Canazei per conèixer el poble on estem ubicats. Dinar a l´hotel.  A la tarda, visitarem St. Ulrich, un dels poblets amb més encant de Dolomites.. Retorn a l´hotel, sopar i allotjament.
 
DIA 4:  Cortina d´Ampezzo- lago de Braies
Desprès d´esmorzar, sortirem direcció  al Llac de Braies , conegut com la Perla dels llacs Dolomites.  Llac alpí  situat  a 1.496 metres d´ altitud, a l´ interior del parc  natural de Fanes-Sennes-Braies.  Dinar a Cortina d´Ampezzo. A la tarda, visita a aquesta localitat, ubicada al cor de les Dolomites, es un dels principals destins turistics internacionals. Visitada per la Jet set internacional, té un dels centres d´esquí més importants del món. A l´hora indicada, trasllat de nou al nostre hotel, sopar i allotjament.

DIA 5: Venècia – Barcelona
Esmorzar i sortida direcció Sud per arribar a Venècia.  Agafarem un vaixell a Punta Sabbione per arribar a la Piazza San Marco en vaixell. Visita a la ciutat. Dinar en restaurant cèntric. A l´hora indicada  tarda, trasllat a l´aeroport, tràmits de facturació i embarc al vol amb destinació Barcelona. Arribada, i trasllat al nostre punt d´origen. Arribada, fí del viatge i dels nostres serveis.

 

SUPLEMENT INDIVIDUAL

El suplement individual és de 195€

EL PREU INCLOU

- Trasllats Origen –Aeroport de Barcelona – Origen    
- Autocar durant tot el circuit    
- Estada en hotels 4****
- Règim de pensió completa amb aigua, vi i cafés a ½ dia
- Fonicular a Bolzano  
- Tren cremallera de Soprabolzano a Collalbo  
- Museu arqueològic de Bolzano    
- Fonicular pujada a la terrassa de les Dolomites   
- Guia acompanyant de Viatges Samblas    
- Assegurança d´assistència en viatge 
- Assegurança de de Cancel.lació.

DOCUMENTACIO

DNI VIGENT
TARJA SANITÀRIA EUROPEA ( No obligatoria. Recomenada)

 

TOT INCLÒS
1.195,00 €
Seleccionar per data
Seleccionar per origen
Ir arriba