COSTA RICA Sortida 02 de Juliol

Data de sortida:

02/07/2020

Característiques

Itinerari

Dia 1: BARCELONA – SANT JOSÉ
Sortida del punt d’origen direcció l’aeroport de Barcelona per agafar el vol direcció Sant José via un punt europeu. Arribada i trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.
 
Dia 2: SANT – JOSÉ - TORTUGUERO
Esmorzar, sortida cap a Limón, la província afro-caribenya de Costa Rica per arribar al Parc Nacional de Tortuguero, exuberant, paradisíac i místic terreny... una xarxa de meravellosos y escènics canals navegables. Considerada una de las regions més riques en flora i fauna de Costa Rica. Tortuguero és una de las àrees més silvestres de Costa Rica, amb la varietat biològica més gran. Onze hàbitats han estat identificats, així como 2000 espècies de plantes i 400 espècies d’arbres. Hi ha també una molt àmplia varietat de vida silvestre. De camí travessarem el Bosc Nuvolós de Braulio Carrillo. Podrem apreciar les variacions de clima, la temperatura i el paisatge. A partir de Guápiles, observarem grans plantacions de bananers. Agafarem un bot per navegar pels canals y admirar la gran diversitat de flora y fauna: “ perezosos”, micos, cocodrils i tortugues entre d’altres. A la tarda, visita d’un petit poble i centre de conservació de la Tortuga Marina. Dinar en ruta. Sopar i allotjament.

Dia 3: TORTUGUERO
Esmorzar, excursió guiada a través de la misteriosa selva del bosc nuvolós de Tortuguero. Aquest va ser creat per salvaguardar la flora i la fauna de la zona així com per facilitar investigacions, estudis científics i propiciar l’educació ambiental. A més, és una de les zones més importants de la fresa de la tortuga verda. Amb sort, podrem observar ratpenats pescadors, tucans, diferents espècies de tortugues, manatíes de les Índies Occidentals i cocodrils. Per la tarda, farem un passeig en bot pels canals del parc nacional, una meravellosa selva tropical amb 309 espècies diferents d’aus, boscos pantanosos i plantes aquàtiques flotants. Els micos són especialment abundants. Dinar en ruta, sopar i allotjament.
Dia 4: TORTUGUERO – VOLCÀ ARENAL
Esmorzar. Gaudirem d’un passeig pels canals mentre arribem al embarcament. Continuació per carretera fins a Guápiles. Travessarem les planes de San Carlos per arribar a La Fortuna, al peu del Volcà Arenal, un dels millors llocs per apreciar la bellesa exuberant del Volcà. Aquest parc és considerat una de les regions més espectaculars de Costa Rica, amb el seu imponent volcà, inactiu de de fa 10 anys però on encara es pot observar el fum i la cendra que surt des del cim. Al llarg de la història ha rebut diferents noms que guarden llegendes sobre el Déu del Foc però és des del 1922 que pren el nom de Volcà Arenal degut a que la seva lava forma , per efectes físics, sorres cristal.lines que es depositen al cim del volcà donant-li una aparença de monticles de sorra. Dinar. A la tarda podrem gaudir de les aigües termals de la zona. Sopar i allotjament
Dia 5: VOLCÀ ARENAL – TOUR NOCTURN
Esmorzar. Després d’un son de més de 400 anys, l’Arenal va despertar amb gran força al 1968 i es va mantenir actiu durant varis anys. Amb una altura de 1633m compte amb un cràter de 140m de profunditat, que es va formar sobre una vella caldera. Travessant els ponts penjants, ens dies clars, es possible admirar la seva silueta quasi perfecte. Durant el recorregut de nit a Eco-Centro Danaus, podrem observar, fàcilment, moltes espècies d’animals nocturns, amfibis i rèptils que interactuen en un ecosistema natural. Dinar en ruta sopar i allotjament. (pension completa con agua y zumos incluida)

Dia 6: LA FORTUNA – LLAC ARENAL – MONTEVERDE
Esmorzar, sortida de l’hotel per arribar al embarcador al Llac Arenal, recorregut per aquest llac, que és el més gran d’aigua dolça de Costa Rica fins a arribar a El Castillo. Té 30 km de llarg i 5 km en el seu punt més ample. Format al 1979 gràcies a la construcció d’una presa aprofitant un petit llac existent anteriorment. És un punt clau on es fonamenta un ambiciós projecte de generació d’energia hidroelèctrica a Costa Rica i que, actualment, produeix energia a gran part del país.  Continuació per via terrestre fins a la regió de Monteverde. Dinar en ruta, sopar i allotjament
 
Dia 7: RESERVA BIOLÒGICA DEL BOSC NUVOLÓS DE MONTEVERDE
Esmorzar. Monteverde va ser fundat als voltants de 1950 per un grup d’agricultors quàquers nord-americans i avui és un poble encantador amb una atmosfera molt agradable. Aquesta reserva privada del bosc nuvolós té 10.000 ha d’extensió. L’alt nivell d’humitat es deu als vents càlids que bufen des de ambdós oceans, Pacífic i Carib. La flora i la fauna són abundants i diverses. Fàcilment podrem observar diferents espècies d’arbres, orquídies i líquens.. Entre els mamífers podrem veure micos congos, agutíes i pizotes. Dinar en ruta, sopar i allotjament

Dia 8: MONTEVERDE – SANT JOSÉ
Esmorzar, a mig matí sortirem de Monteverde per una ruta secundària fins la carretera panamericana número 1 Nord. Aquest parc és molt important degut a la gran diversitat d’aus existents, amb una varietat de més de 500 espècies, no oblidi portar els seus binoculars. Entre altres espècies d’aus està el resplendent quetzal, amb els seu espectacular plomatge verd que destaca front els seu pit  vermell sang, colibrís, paves, tucans i molts més Passarem per les ciutats d’Esperanza i Sant Ramón. Dinar en ruta. Arribada a l’aeroport internacional de Juan Santamaria per agafar el vol que ens portarà de nou a Barcelona.

Dia 9: BARCELONA
Arribada a Barcelona, trasllat al lloc d’origen i fi dels nostres serveis. 

SUPLEMENT INDIVIDUAL

El suplement individual és de 398€

EL PREU INCLOU

El preu inclou:
-. Trasllat lloc d’origen – apto Barcelona – lloc d’origen
-. Bitllet avió anada i tornada. Taxes incloses
-. Hotels i Lodges Categoría superior
-. Trasllats als hotels tan terrestres com aquàtics
-. Entrades als Parcs Nacionals
-. Tots els àpats amb l’aigua inclosa
-. Totes les excursions esmentades a l’itinerari
-. Guies locals i guia acompanyant de Viatges Samblàs
-. Circuit en autocar privat per a tot l’itinerari
-. Assegurança de viatge + Assegurança de cancel.lació.

TOT INCLÓS
2.595,00 €
Ir arriba