ESLOVÈNIA I ELS ALPS JULIANS. Sortida: 30 Juliol 2020

Data de sortida:

30/07/2020

Característiques

Itinerari

DIA  1er: Origen – Vènècia – Lujbiana.
Sortida del punt determinat amb autocar direcció  l´aeroport de Barcelona. Tràmits de facturació i embarc al vol amb destinació Venècia. Arribada a la ciutat. Trasllat al centre amb vaixell.  Visitarem La  Plaça San Marcos . Dinar en restaurant.    Finalitzat, trasllat amb vaixell per pujar a l´autocar  i trasllat a  Lujbiana, capital d´Eslòvenia. Acomodació a l´hotel, sopar i allotjament.
 
DIA 2ºn: Bled – Telefèric Alps Julians-  passeig en barca pel Llac Bled.
Desprès d’esmorzar ens dirigirem a localitat de Ribcev Laz, situada a la vorera del llac Bohinj. Ens dirigirem a l´estació del telefèric del mont Vogel. Des de l’estació superior, a 1.540 metres d’altitud, gaudirem d’una magnífica vista dels Alps Julians. Dinarem i després retornarem a Bled. A la tarda farem un recorregut amb barca de rems fins a l’illeta situada al centre del llac, on visitarem l’Església de l’Assumpció. Acabada la visita retornarem a l’hotel per sopar.  

Dia 3er  Castell de  Predjama –  Coves de Postojna – Ljubljana
Després d’esmorzar ens dirigirem al Castell de Predjama, situat a l’interior d’una balma gegantina oberta al centre d’un cingle de més de 120 metres d’alçada. Acabada la visita continuarem l’etapa fins a les coves de Postojna. Aquest conjunt de cavitats, de més de 20 quilòmetres de recorregut, és un dels sistemes càrstics més llargs i complexes del món. Durant la visita recorrerem cinc quilòmetres d’aquesta immensa cova, quatre dels quals els farem en un tren elèctric i la resta a peu. Durant la passejada recorrerem les galeries més espectaculars i arribarem a l’anomenada sala de concerts, amb capacitat per a 10.000 persones! Dinarem i a la tarda retornarem a la capital per fer la visita. Durant el recorregut per la ciutat passejarem pels carrers més interessants del barri antic i veurem l’Ajuntament, la Catedral del segle XVIII, el Mercat Central, el pont del Drac i l’anomenat Triple Pont. També pujarem amb funicular fins al castell, des d’on gaudirem d’una magnífica vista de la capital. Sopar i allotjament.
 
 Dia 4: Costa Eslovena: Piran – Portoroz - Koper
Esmorzar i sortida direcció La Costa Eslovena. Visitarem  Piran, considerada la més bonica de les localitats de costa del País amb influencia Veneciana . S'evidencia des que s'albira l'esvelta torre de l'església de Sant Jordi, patró de la ciutat, però més encara caminant pel seu compacte i recol·lecte barri antic, on el gòtic colorista sorprèn en façanes i Portalades.  El barroc també es barreja en el seu traçat medieval, gairebé amb la mateixa naturalitat que les gavines aguaiten als turistes desprevinguts. Cruïlla de fronteres i punt de trobada d'imperis, Piran  és un autèntic monument artístic, amb l'elegant i sòbria plaça de Tartini com a centre. Visitarem també Portoroz.  Passejant per Portoroz observem el luxe en els seus imponents edificis, molts erigits entre els segles XIII i XIX, època en la qual la ciutat comença a explotar les saludables propietats de les seves aigües, aconseguint que l'aristocràcia europea triés com a destinació aquest lloc. La tercera localitat que visitarem será Koper.  Eslovènia gaudeix de 46 quilòmetres aproximadament de costa , i koper  és l'últim punt abans d'entrar al país de la bota situada al sud de Trieste. La població gaudeix de molt bona salut a l'ésser l'únic port d'Eslovènia , ( Luka Koper) el que fa que tota la “indústria” i economia marítima entri per la seva costa.

Dia 5è: Venècia: Burano – Torcello – Barcelona
Esmorzar i sortida direcció  Venècia on pujarem al Vaporetto per visitar dues de les  illes més famoses de la LLacuna de Venècia. Arribarem a  Burano famosa per les seves casetes de colors. Els veïns estan obligats a pintar les seves façanes cada poc temps. Existeix la llegenda que les cases són de colors perquè els mariners les pintaven així per a poder arribar fins elles els dies de boira.  I per últim visitarem Torcello la més tranquila de les tres, però interessant també per visitar. Dinar en restaurant i a mitja tarda trasllat a l´aeroport per embarcar al vol amb destinació Barcelona. Arribada i trasllat al nostre punt d´origen. Arribada, fí del viatge i dels nostres serveis.

 

SUPLEMENT INDIVIDUAL

El suplement individual és de 285€

EL PREU INCLOU

- Trasllats Origen –aeroport de Barcelona – Origen    
- Autocar durant tot el circuit    
- Estada en hotel 4****   
- Règim de pensió completa amb aigua, vi i cafés a ½ dia ( des del dinar del  primer dia al dinar de l´últim dia)
- Vaporetto a Venecia i Burano
- Passeig en barca al llac Bled , telefèric Alps Julians
- Entrada a les coves de Postjina i Castell de Predjama Visita guiada a Lujbiana
- Guia acompanyant de Viatges Samblas
- Assegurança d´assistència en viatge
- Assegurança de  Cancel.lació. 

TOT INCLÒS
1.198,00 €
Ir arriba