ARGENTINA AL COMPLET

Data de sortida:

30/11/2020

Característiques

Itinerari

DIA 1: Barcelona –Buenos Aires ( vol directe)
Sortida del punt d'origen adreça a l'aeroport de Barcelona, per a embarcar en el vol amb destinació Buenos Aires. Arribada a Buenos Aires. Primer contacte amb la ciutat, esmorzar. Descans a l'hotel i Sortida per a conèixer Buenos Aires de nit. Sopar, i allotjament a l'hotel

DIA 2: Buenos Aires – Iguazu. (Pensió completa)
Desdejuni i sortida per a realitzar la visita per la zona nord de la ciutat . Recorrerem el Barri de la Recol·lecta, des de fa diverses dècades el barri més prestigiós, destacat per les edificacions antigues que es presenten com un resum de l'arquitectura Europea del segle passat. Visita al cementiri monumental. Finalitzarem el recorregut, coneixent el barri de Palerm, en el sector del Parc de 3 de Febrer, el pulmó verd de la ciutat. Esmorzar en un restaurant local i posteriorment embarqui en el vol a Iguazú. Recepció i trasllat a l'Hotel Mercure Iguazu. Sopar a l'hotel i allotjament.

DIA 3: Iguazú – Cataractes costat argentí (Pensió completa)
Desdejuni. Excursió de dia sencer a les Cataractes del costat Argentí, situades al Parc Nacional Iguazú. En ingressar, coneixerem el centre del visitant i des d'allí prendrem el “tren de la selva”, un tren ecològic que se submergeix en la selva missionera, fins a l'estació “Gola del Diable”, on recorrerem la passarel·la cap a un dels paisatges més impactants de l'Argentina, just enfront del salt que dóna nom a l'estació: La Gola del Diable, indescriptible per la seva bellesa i energia que emociona a tots! Imperdible! Amb el tren ens traslladarem a l'estació “Cataractes”. Recorrerem el Passeig Superior amb una distància de 500 metres. Esmorzar en restaurant del parc. Continuarem pel Passeig Inferior, un conjunt de passarel·les que permeten apreciar aquesta meravella natural des d'un altre angle. Durant el recorregut, s'inclou la Gran Aventura, un passeig nàutic que s'aproxima al Salt Sant Martí i al Tres Mosqueters on es realitza el famós “baptisme”.
De retorn a l'hotel visitarem en Port Iguazú, la fita 3 fronteres que representa la unió de tres països. Des del mirador de la Fita de les Tres Fronteres s'observa la costa paraguaiana i brasilera. En cadascuna de les costes existeix una fita similar pintada amb els colors corresponents a la bandera de cada país. Retorn a l'hotel. Sopar a l'hotel i allotjament.

DIA 4: Iguazú – Cataractes costat brasilero (Pensió completa)
Desdejuni. Visita a les cataractes brasileras, situades al Parc Nacional do Iguazú. L'àrea de visita està constituïda per un únic circuit de passarel·les, de 950 metres de llarg, que es troba sobre les barrancas del Riu Iguazú, oferint una vista panoràmica realment impressionant de tots els salts. El recorregut té el seu punt culmini en arribar al mirador de la Gola del Diable, on el soroll de la caiguda de l'aigua estremeix al visitant. Esmorzar en restaurant del parc i posteriorment retorn a l'hotel. Sopar a l'hotel i allotjament.

DIA 5: Iguazú – Port Madryn
Desdejuni a l'hotel. Trasllat a l'aeroport per a agafar un vol cap a Buenos Aires. i connexió cap a Trelew Refrigeri en l'avió. Trasllat a Port Madryn. Sopar. Allotjament a l'Hotel Península Valdés 4* o similar.

DIA 6: Peninsula Valdés – Avistamento de Balenes en Port Piràmides.
Desdejuni a l'hotel. Dedicarem el dia a realitzar una excursió a Península Valdés, considerat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Pocs llocs en el món ofereixen la possibilitat d'observar en el seu àmbit natural tanta quantitat d'animals com Península Valdés. Pingüins, llops i elefants marins i nombroses ocells, entre altres, es concentren en els seus 360 mil hectàrees. Esmorzo un típic rostit argentí. A la tarda ens desplaçarem fins a la pingüinera de Sant Lorenzo on podrem observar de bé a prop aquest simpàtics animals. Excursion amb vaixell per a l'albirament de Balenes en Port Piràmides inclosa . Retorn a Port Madryn. Sopar i allotjament a l'hotel.


DIA 7: Peninsula Valdés - Ushuaia (Pension completa . ( Esmorzar Pic-*pic en funcion de l'horari del vol. )
Desdejuni. Al matí, trasllat a l'aeroport per a embarcar en el vol amb destinació Ushuaia. Arribada, recepció i trasllat a l'Hotel Arakur . Sopar i allotjament.

 DIA 8: Ushuaia- Navegació i Parc Nacional en 4x4 (Pensió completa) 
Desdejuni. Al matí, Excursió al parc Nacional Terra del Foc en vehicles 4x4. Partirem cap a l'oest per la ruta nacional n° 3 (ruta panamericana) en direcció al Parc Nacional Terra del Foc.Ens endinsarem per l'interior del parc fins a arribar a la Badia Lapataia, que és el seu punt culminant. Dins del parc realitzarem diverses caminades per diversos sectors de bosc. Abans de tornar a Ushuaia realitzarem una parada enfront del Llac Acigami (Ex Roca), el color del qual varia segons l'estat del temps. Retorn a la ciutat. Esmorzar en restaurant local i posteriorment, prendrem la Navegació pel Canal de Beagle cap a l'Illa dels Llops, l'illa dels ocells i el Faro Els Eclareirs (conegut com el Faro de la Fi del Món), recorrent l'àmplia Badia de Ushuaia fins a aconseguir el Canal Beagle. Allí es navega al voltant de l'Illa dels Ocells: on es pot apreciar l'avifauna fueguina i de l'Illa dels Llops: on es troben els llops marins d'un i dos pèls. En arribar al Faro Els Eclaireurs (Els Il·luminadors), es poden veure colònies de Corbs de mar Imperials i Corbs de mar Roquers. En el trajecte de retorn a la ciutat és sorprenent la vista que es té del cordó muntanyenc que circumda a Ushuaia i la naturalesa esplèndida que l'envolta. Arribada al moll i trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament.

DIA 9: Ushuaia- El Calafat (Pensió completa)
Desdejuni. Al matí, trasllat a l'aeroport per a embarcar en el vol amb destion El Calafat. Recepció i trasllat a l'Hotel Posada Els Alamos. Esmorzar a l'hotel. A la tarda, excursió en 4x4 per la costa del Llac Argentí. Realitzarem una travessia per l'estepa patagònica ,a la vora del Llac Argentí on el guia ens explicarà sobre la formació del paisatge del lloc, sobre la fauna i la flora autòctona. Realitzem un ascens per a obtenir una increïble imatge panoràmica de la ciutat i els seus voltants. Des d'aquí apreciem l'extensió del Llac Argentí i la Serralada dels Andes. Recorrem a peu (500m) el lloc arqueològic mentre interpretem el significat de les pintures rupestres que veiem en les roques i les tècniques utilitzades per a realitzar-les. Finalitzem el recorregut gaudint d'un deliciós sopar patagònic en una locación inoblidable. Allotjament al nostre hotel.

DIA 10: El Calafat – Experiència Glacials Gurmet (Pensió completa)
Sortida cap al port per a començar amb la Navegació “Mar Patag - Experiència Glacials Gurmet”, en el Creuer Maria Turquesa. El Camp de Gel Patagònic és, després de l'Antàrtida, el mantell de gel més gran del planeta. Les seves glaceres tenen origen a només 1500 msnm d'altitud i descendeixen fins als 200 msnm, la qual cosa permet un accés i visualització única en el món. El PN Les Glaceres és un magnífic escenari de boscos, llacs, muntanyes, gel i estepa, amb més de 200 glaceres. Destaquen la Glacera Spegazzini amb la gran altura del seu front que aconsegueix els 135 msnm, la Glacera Upsala que cobreix tota una vall amb una extensió aproximada de 765 Km² i una longitud de 53 km, i la Glacera Perita Bruna, en constant avanç, i les ruptures del qual són un espectacle natural incomparable. Glacials Gurmet és una experiència de dia complet que recorre alguns llocs d'aquest paratge patagònic, navegant-lo amb el més alt confort i amb una gastronomia gurmet dissenyada especialment per a una experiència memorable. Embarqui i navegació pel Llac Argentí rumb nord-oest. Es visita: Badia Esquadra i Muralla de Condoreras, Glacera Seca, Glacera Heim, Glacera Spegazzini. Desembarqui en Lloc de les Vaques amb caminada, Canal Upsala amb vista panoràmica de la Glacera Upsala i Bertacchi. Esmorzar a bord (box lunch). Navegació pel Canal dels Témpanos cap a la paret nord de la Glacera Perita Bruna. Retorn a port. Desembarqui i trasllat a l'hotel del Calafat. Sopar i allotjament.

DIA 11: El Calafat – Glacial Perit Bru (Pensió completa )
Desdejuni. Excursió de dia complet al Parc Nacional Les Glaceres per a conèixer la famosa Glacera Perita Bru, amb una paret de 5 quilòmetres d'ample i 70 metres d'altura sobre el nivell de l'aigua, amb colors que varien del blanc immaculat al turquesa. El Punt Panoràmic és el començament d'una caminada descendent per les passarel·les situades enfront de la glacera. Des d'allí gaudirem la immensitat del paisatge i podrem percebre els sons dels constants despreniments de gel. Un espectacle imperdible!. Esmorzar en el restaurant del parc. Durant el recorregut, s'inclou el Safari Nàutic, una navegació d'1 hora que ens permetrà acostar-nos a la paret sud de la glacera. Retorn a l'hotel. Sopar en hotel i allotjament.

DIA 12: El Calafat - Buenos Aires (Pensió completa)
Desdejuni. Visita del Calafat. Esmorzar a l'hotel i a continuació, trasllat a l'aeroport per a embarcar en el vol cap a Buenos Aires. Arribada i trasllat a l'Hotel Novotel . Sopar en restaurant amb típic rostit argentí i allotjament.

DIA 13: Buenos Aires (Pensió completa)
Desdejuni. Visita a la ciutat . Visitarem la Plaça de Maig, des d'on comença la història i desenvolupament de la ciutat coneixent el centre històric amb els seus principals edificis: el Cabildo, la Casa Rosada, avui seu del govern executiu i l'edifici del qual fos part del Fort que protegís la ciutat en el període colonial. Continuarem pel sector més antic de la ciutat, el barri de San Telmo, on podrem veure els “conventillos” , cases amb moltes habitacions que recreaven cel·les de convents, d'allí el seu nom, i que van allotjar al gran corrent d'immigrants des de finals de segle XIX fins a mitjan segle XX. Coneixerem els orígens de la música i el ball nacional: el Tango, en els barris baixos de San Telmo i La Boca. En el barri de la Boca, coneixerem l'antic port natural de la ciutat, on, a finalitats del segle XIX, va començar a instal·lar-se una puixant i creixent comunitat italiana amb preponderància d'origen genovès; “Caminet”, i el carrer declarat museu, amb les seves acolorides cases. Sortida cap a Port Madero on menjarem. Sopar, i allotjament a l'hotel.DIA 14: Buenos Aires : Excursió al Tigre i Delta del Paraná i espectaculo Tango. (Pensió completa)
Desdejuni . Sortirem en Excursió al Tigre i Delta del Paraná. Recorregut per la zona nord del gran Buenos Aires, fins a arribar al port de Tigre. Des d'allí abordarem un catamarà des del qual recorrerem un sector de canals i illes que conformen el Delta del Rio Paraná
Retorn al Port de Tigre. Esmorzar en restaurant a riba del riu. Tard passeig per Buenos Aires .A la nit, tindrem un Sopar Tango Xou la millor manera de viure l'experiència del TANGO en tota la seva esplendor. Sota la direcció d'una orquestra que convoca a mestres de renom, es llueix un elenc de professionals del ball i cantors dignes de la capital del tango. Allotjament al nostre hotel.

DIA 15: Buenos Aires – Barcelona
Desdejuni i transfer a l'Aeroport per a embarcar en el vol directe a Barcelona.

DIA 16: Buenos Aires – Barcelona
Arribada, trasllat al nostre lloc d'origen. Arribada, fín del viatge i dels nostres serveis.
 
 

 

 
 
 

SUPLEMENT INDIVIDUAL

El suplement individual és de 990€

EL PREU INCLOU

- Trasllats Origen – Aeroport de Barcelona – Origen.
- Bitllet d'avió classe turista Bcn – Buenos Aires – Bcn. Taxa Incloses
- Vols interns dins del pais ( Total 5)
- Estada en hotels seccionats 4/5*
- Règim de pensió completa amb aigua o refresc + 1 copa de vi en cada menjar
- Totes les visites, entrades, navegacions, 4x4... Tot l'especificat en programa
- Sopar especial amb espectaculo de Tango Xou
- Navegació per a albirament de balenes
- Guia acompanyant de Viatges Samblas
- Guias locals per a totes les visites.
- Segur d'assistència en viatge
- Segur de Cancel·lació.

TOT INCLÒS
6.995,00 €
Ir arriba