CREUER PER ALASKA. Sortida 18 Juliol Excursions Incloses . Visita a Vancouver

Data de sortida:

18/07/2020

Característiques

Itinerari

DIA 18/07/20: LLOC ORIGEN - VANCOUVER
Sortida del punt d'origen direcció l'aeroport de Barcelona per agafar el vol que ens portarà a Vancouver. Arribada, trasllat a l'hotel, sopar i allotjament.

DIA 19/07/20: VANCOUVER - EMBARC
Esmorzar. Avui  farem una panoràmica per la ciutat de Vancouver: el barri xinés, el carrer Robson, El districte financer, la Badia del Anglesos i el Parc Stanley. A una bona hora, trasllat al port per embarcar  en el nostre vaixell que ens portarà a recórrer Alaska. Dinar al vaixell i acomodació. Sopar i allotjament.

DIA 20/07/20 : INSIDE PASSAGE          
Pensió completa a bord. Avui serà un dia de navegació pel  “ passatge interior “. Aquest és un conjunt de canals fluvials protegits que formen la ruta costera entre la Columbia Britànica i Alaska. Illes cobertes d’avets, muntanyes nevades, rius alimentats per glaceres i belles comunitats costeres és el que podrem veure durant la nostra travessia. Nit a bord
 
DIA 21/07/20: KETCHIKAN ( ALASKA ) 
Pensió completa a bord. Avui farem una excursió on ens submergirem  en la cultura viva dels moderns natius del sud-est d’Alaska. Anirem al Saxman Totem Park que compta amb la col·lecció més gran del món d’autèntics pals de tòtem. Experimentarem la tradició Tlingit i l’encant dels amfitrions que desbloquegen el passat i els misteris dels tòtems. Finalitzarem amb una representació de les seves danses natives i histèries tribals. Retorn al vaixell, resta de dia lliure per gaudir de les instal.lacions del creuer. Nit a bord.
 
DIA 22/07/20 : JUNEAU ( ALASKA )
Pensió completa a bord. Avui gaudirem dels millors paisatges i la vida salvatge de la regió en una excursió màgica que ens portarà, si el temps ho permet, fins a Auke Bay per observar les balenes. Pujarem a un vaixell a motor d’alta velocitat dissenyat per maximitzar les oportunitats de visió de la vida marina d’Alaska. Davant de la costa accidentada de Juneau, amb altes muntanyes i arbres verds al fons  cercarem balenes i ens delectarem la vista. De tornada a terra ens relaxarem a l’entorn rústic de Gold Creck Salmon Bake on degustarem  salmó salvatge cuinat a la graella, botifarra de ren o mongetes al forn chilkoot. A l’hora establerta, retorn al vaixell. Nit a bord.
 
DIA 23/07/20 : SKAGWAY  
Pensió completa a bord. Avui ens endinsarem en els paisatges boscosos d’Alaska i de las fascinant història del poble d’Skagway, famós en l’època de la febre de l’or. Viatjarem en un vagó de ferrocarril antic escoltant històries de la febre de l’or de Klondike. Un  cop arribat a destí agafarem un autocar que ens portarà fins, a través del cim del White Pass, abans navegada pels indis Chilkoot fins el 1887,  fins a Yukon, on podrem travessar el seu pont penjant situat a 57 peus del riu Tutshi i on, a més, podrem degustar un copiós plat de bisó. A una bona hora, retorn al vaixell. Sopar i nit a bord.
 
DIA 24/07/20 : TRACY ARM FJORDS
Pensió completa a bord. Durant aquest dia navegarem a través del fiord  Tracy Arms. La regió té  una extensió de més de 2600m2 que compren dos Fiords, el Tracy Arms i  l’Endicott Arms, cada un d’ell de 46km de llargada. Al navegar per aquesta zona podrem observar els paisatges més espectaculars d’Alaska contemplant glacials actius tallats en pics de muntanyes de 7.000 peus d’alçada i cascades submergides en penya-segats revestits de fulles perennes.  . Nit a bord.

DIA 25/07/20 : NAVEGACIÓ
Pensió completa a bord. Dia de navegació. Podrem gaudir de totes les activitats que ens ofereix el creuer mentre tornem a la ciutat de Vancouver. Nit a bord.
 
DIA 26/07/20 : DESEMBARC – VANCOUVER – BARCELONA
Esmorzar a bord. A l’hora establerta, desembarc i trasllat a l’aeroport per agafar el vol que ens portarà a la ciutat de Barcelona. Nit a bord.
 
DIA 27/07/20  BARCELONA
Arribada a Barcelona i trasllat al lloc d’origen. Fi dels nostres serveis.

SUPLEMENT INDIVIDUAL

El suplement individual és de 1345€

EL PREU INCLOU

-. Trasllat del punt d’origen a l’aeroport, anada i tornada
-. Vols internacionals via un punt
-. Estada de 7 nits / 8 dies en creuer de luxe cabina exterior ( consultar suplement altres tipus de cabina )
   Estada 1 nit hotel a Vancouver 
-. Pensió completa durant el recorregut
-. Begudes no gasoses
-. Taxes portuàries i aeroportuàries
-. Visites amb guies locals
-. Totes les excursions i entrades especificades a l’itinerari
-. Propines
-. Guia acompanyant de Viatges Samblas
-. Visat pel Canadà
-. Assegurança d’assistència i cancel·lació

INFORMACIÓ IMPORTANT

Passaport amb vigència minima de 6 mesos des de la tornada del viatge
S'ha de fer un pagament a compte a l'hora d'apuntar- se de 500€ per persona

TOT INCLÒS
3.875,00 €
Ir arriba