AVENTURA AL DESERT DEL SAHARA EN 4X4 EL MARROC

Data de sortida:

16/10/2020

Característiques

Itinerari

DIA 1: LLOC ORIGEN – MARRAKECH
Sortida del punt d’origen direcció a l’aeroport de Barcelona per agafar el vol que ens portarà directe a Marrakech a les 21:50. Arribada a l'aeroport Menés a les 22:50 hora local, tràmits d’aduana i  recepció pel nostre personal, i trasllat cap al nostre hotel. Allotjament.

DIA 2: MARRÀQUEIX – ALT ATLES – KSAR AITBENHADDOU – VALLE DEL DRAA – ZAGORA
Esmorzar. Avui partirem en direcció a Ouarzazate. Arribarem  a un dels monuments patrimoni de la humanitat AIT BENADOU, antiquíssima Kasbah, on s'han rodat famoses pel·lícules. Seguirem cap a Ouarzazate, visitarem la Kasbah de Taourirt, el museu de cinema i continuarem cap a la vall del Draa on recorrerem un parell de quilòmetres de palmerars  fins a arribar a la porta del desert, Zagora. Arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 3: ZAGORA – OUZINA
Esmorzar. Aquest dia tindrem una espectacular etapa d'autèntic desert, recorrerem una pista que va ser utilitzada en edicions del Paris-Dakar, i passarem per pobles barbarescos, Rmilia, Tafraut, etc... Ens endinsarem en el desert negre, passant per extenses hamades, típic paisatge dels deserts rocosos. Arribarem al poble bereber i ens traslladarem al nostre allotjament típic del desert, una Kasbah. Sopar i allotjament.

DIA 4: EXPLORAR EL DESERT
Esmorzar. Avui gaudirem i caminarem sobre les pures sorres de les dunes de Ouzina. Anirem també al poble que rep el mateix nom, prendrem un té amb una família berber i visitarem els nòmades. Dinar en ruta. Al capvespre muntem a lloms d’un dromedari per contemplar la posta de sol sobre les dunes de desert mentre arribem al campament on passarem la nit en  haimes de Tuaregs. Nit amb sopar, foguera i musica de timbals.
 
DIA 5: OUZINA – DESERT DE MERZOUGA – MERZOUGA – RISSANI – ERFOUD – GOLES DEL TODRA – VALLE DE DADES
Esmorzar. Després d'aixecar-nos a la matinada per veure l'alba, esmorzarem. Tot seguit sortirem cap a Merzouga passant per Erg Chebbi i el seu famós riu de sorra, visitarem Kamlia i més tard arribarem a Rissani, conegut per mercat nòmada per excel·lència. Visitarem el seu “zoco” amb molt de color i el seu autèntic mercat  per més tard seguir cap a les escarpades parets de les Goles del Todra. Després d'una passeig i de gaudir del paisatge escarpat,  seguirem cap a la Vall de Dades. Allotjament en  un Riad. Sopar i allotjament.

DIA 6: DADES – MARRÀQUEIX
Esmorzar. Trasllat a Marràqueix. Arribada i trasllat a l’hotel. Dinar. A la tarda farem la visita guiada del centre de la ciutat i la seva medina. Passejarem pels carrers del “zoco” plens de colors, sabors i olors. Veurem el mercat de les espècies, en ple barri jueu, on es barregen un variat de productes locals que ens transporten a èpoques llunyanes.  Sopar en restaurant local. Trasllat a l’hotel i allotjament

DIA 7: MARRÀQUEIX – BARCELONA
Esmorzar. Continuarem la nostra visita de Marràqueix, ens acostarem fins a les tombes saadíes, datades de finals del segle XVI i localitzades a un jardí el qual s’accedeix a través d’un estret passatge. En el mateix jardí  trobem més de 100 tombes decorades amb mosaics. En elles estan enterrats els cossos dels servents i guerrers de la dinastia saadí. També ans acostarem fins als jardins de la Menara, els més famosos de Marrekech, el  Palau de la Badia de finals del segle XIX que amb les més de 150 habitacions pretenia ser el Palau més gran de tots els temps. Finalment visitarem la Madrasa de Ben Youssef, l’escola corànica més gran de tot el Marroc. Dinar en ruta. A l’hora establerta, i després del nostre sopar, ens traslladarem a l'aeroport per agafar el vol que ens portarà directes a la ciutat de Barcelona a les 23:30h. Arribada a les 02:50h. Trasllat al punt d’origen i fi dels nostres serveis.

SUPLEMENT INDIVIDUAL

El suplement individual és de 250€

EL PREU INCLOU

El preu inclou:
-. Trasllat del punt d’origen a l’aeroport de Barcelona anada i tornada
-. Vols directes de Barcelona a Marrakech
-. Trasllats a destí
-. Tot l’itineari en vehicles 4x4 amb xòfer experimentat
-. Estada en hotels categoría 4*/5*
-. Totes les excursions esmentades a l’itinerari
-. Pensió completa amb aigua inclosa
-. Guia local
-. Guia acompanyant de Viatges Samblas
-. Assegurança de viatge i cancel.lació

TOT INCLÒS
1.495,00 €
Ir arriba