UZBEQUISTAN LA RUTA DE LA SEDA

Data de sortida:

28/09/2020

Característiques

Itinerari

DIA 1: BARCELONA – SAMARKANDA     
Sortida del lloc d’origen a l’hora indicada per anar a l’aeroport de Barcelona per agafar el vol que ens portarà a la ciutat de Tashkent via un punt. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament
 
DIA 2: TASHKENT – SAMARKANDA
Esmorzar i visita de la ciutat, la capital d'Uzbekistan: la ciutat del pa, la seda, el cotó, el tabac, les fruites. Visitarem el mercat Chorsu, un dels més grans d’Uzbekistan, la plaça Hast-Imam, que es considera el centre religiós de Tashkent, on es va construir la Madrassa Barak-Khan al segle XVI, la mesquita Tilla-Sheikh, el mausoleu del sant Abu Bakr Kaffal Shoshi i l'Institut Islàmic amb el nom del Imam, Al-buhari, aquí trobarem el “ Coran D’Usman “, exemplar més antic del Corà. Toto seguit farem una visita al metro de la ciutat que recorda, en moltes de les seves estacions, al famós metro de Moscú. Dinar en restaurant local. Tot seguit farem un recorregut per la part nova de la ciutat amb una visita a la Plaça de la Independència, l’edifici de l’Òpera, la Mesquita Blanca o la Plaça d’Emir Temur. A l’hora establerta trasllat a l’estació de tren per anar a Samarkanda. Arribada, trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.
 
DIA 3: SAMARKANDA
Esmorzar i sortida per visitar Samarkanda, una de les ciutats més antigues d’Asia central amb més de 2750 anys d’antiguitat. Els uzbeks diuen: Samarkanda és tan antiga com la Terra. La ciutat va ser conquistada pels soldats d’Alejandro Magno, les tropes del Khalifat àrab, les hordes mongols de Genghiskhan, però la ciutat va ser reconstruïda una vegada i una altra… A finals del segle XIV, Samarkanda es va convertir en la capital del vast imperi de Timur. Samarkanda, la perla d’orient, es una de les ciutats més majestuoses d’Uzbekistan, visitarem el Mausoleu de Guri Emir (tomba de Tamerlan), visitarem la Plaza Registan, La Madrasa Ulughbek, la Madrasa Shir Dor  i la Madrasa Tilla-Kori. Dinar en restaurant local. A la tarda ens dirigirem a la Mesquita Bibi-Khanim, construïda en honor de l’estimada esposa de Tamerlan, visitarem el mercat més gran de la ciutat, Siab, mercat tradicional oriental que porta al mateix lloc milers d’anys. Seguidament ens dirigirem a Sakhi-Zinda, anomenada “ciutat dels morts”, necròpolis que consta de més de 20 edificis únics, un dels llocs més antics de la ciutat.. Finalitzada la visita, trasllat a un restaurant local, mentre sopem ens delectaran amb música i balls tradicionals, A una bona hora retorn a l’hotel i allotjament.
 
DIA 4. SAMARKANDA - BUKHARA
Esmorzar a l’hotel i sortida per continuar visitant la ciutat de Samarkanda. Visitarem l’observatori de Ulugbek, astrònom, científic, governant i net de Tamerlan i entrarem dinsun  taller de paper de Seda. Ens rebran amb un té de benvinguda, seguit d’una visita històrica del taller i la explicació del procés de producció del paper. L'art de fer paper, portat a Samarcanda des de la Xina en el segle VII, havia estat oblidat durant molt de temps quan va ser reviscut amb l'ajuda de la UNESCO. Avui dia, el famós paper de Samarcanda es fabrica de nou de forma tradicional, especialment construïda, amb un disc d'oblia en les ribes del riu Siab, al poblet de 'Konigil Neros' a les afores de Samarcanda. Aquí, com fa molts segles, un pot veure amb els seus propis ulls el procés de produir el famós paper de Samarcanda d'acord amb la vella tecnologia recreada. Durant anys, Samarcanda va ser famosa pels seus productes com a tèxtils, catifes i paper. Dinar en restaurant. A l’hora establerta, trasllat a l’estació de tren per anar fins a Bukhara. Arribada, trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.
 
DIA 5.  BUKHARA
Esmorzar a l’hotel i sortida per visita la ciutat. Bujara és una ciutat enmig de les sorres amb dos mil anys d'història que es va fer famós pel seu antic mercat de catifes. Farem un primer contacte amb la ciutat de Bujara amb un passeig pels estrets carrers de la ciutat, on podrem admirar les antigues cúpules comercials: Toki-Sarrofon, Telpak Furushon, Tim Abdullakhan i Toki-Zargaron, on els artesans venen els seus productes Visitarem El mausoleu dels Samanis , El santuari més antic del món islàmic, la perla de l'arquitectura d'Àsia Central. Ens dirigirem a la Mesquita Bolo Hauz i la Mesquita d'oració del divendres. Dinar en  restaurant. A la tarda, anirem fins a la casa Nacional “Silk Road Spices” i farem una degustació de te. En aquesta cafetería es troben diverses herbes medicinals. Prosseguirem la visita al Fort-Ciutadella del Arca, situada al Registán de Bujara, plaça central del barri antic. S’estima que aquesta ciutadella va ser construïda al segle II, reconstruïda diverses vegades i va rebre el seu aspecte actual i final en el segle XVI. Visitarem el minaret Kalyan - Símbol de Bujara, durant segles, va servir com un far per a caravanes en el desert quan s’acostaven a la ciutat. Aquí també visitarem el complexe arquitectònic Lyabi Hauz que consta de dues Madrasses i una Khanaka, edifici destinat a reunions espirituals dels sufistes. Finalitzades les visites, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.
 
DIA 6. BUJARA – KHIVA
Esmorzar a l’hotel i sortida direcció Khiva a través del desert Kyzyl-Kum. Dinar en ruta. Arribada a la tarda, acomodació a l’hotel, sopar i allotjament.
 
DIA 7.  KHIVA – TASHKENT - BARCELONA
Esmorzar a l’hotel. El dia d’avui el dedicarem a la visita de Khiva, ciutat única, que reclama el títol de la setena meravella del món, gràcies al seu ambient únic de "l'era del començament dels temps". Visitarem en profunditat la ciutat. La major part de la ciutat és un museu a l'aire lliure, i el nucli d'aquest museu és la fortalesa de Ichan-Kala. Totes les obres mestres arquitectòniques de la ciutat es concentren dins de la fortalesa, la Madrasa Muhammad Amin-khan - la madrasa medieval més gran de Khiva; el minaret frustrat Kalta, els palaus, les cotxeres… Dinar en restaurant local. A l’hora establerta trasllat a l’aeroport d’Urgench per agafar el vol que ens portarà a Barcelona. Nit a bord.
 
DIA 9: BARCELONA
Arribada a la ciutat comptal, i trasllat al lloc d’origen. Fi dels nostres serveis.

SUPLEMENT INDIVIDUAL

El suplement individual és de 395€

EL PREU INCLOU

**Trasllat amb autocar origen- aeroport de Barcelona-Origen
**Avió  classe turista
**Estada en hotels 3/4*
**Règim de pensió completa amb aigua
**Totes les visites i entrades segons programa
**Guia local durant tot el circuit
**Guia acompanyant de Viatges Samblas
**Assegurança d´assistència en viatge
**Assegurança de cancel.lació

TOT INCLÒS
1.995,00 €
Ir arriba