NORMANDIA AMB BRETANYA 6 dies Sortida: 07/09/2020

Data de sortida:

14/03/2020

Característiques

Itinerari

Dia 1. BARCELONA – PARIS   – CAEN
Sortida amb autocar, a l’hora indicada, direcció l´aeroport de Barcelona  per agafar el vol amb destinació Paris. Arribada, i dinar. Panoràmica de la ciutat per veure la Torre Eiffe i continució per arribar a Caen. Acomodació a l´hotel, sopar i allotjament
 
Dia 2: MUSEU ARROMANCHES–PLATGES DEL DESEMBARC  – CEMENTIRI AMERICÀ
Esmorzar i sortida cap a Arromanches on es va instal.lar el port artificial pel desembarcament de les tropes aliades l´any 1944.  Visitarem el seu museu on podrem compendre millor tot el que va supusar la construcció d´aquest port artificial, com ho van fer, i tota mena de detalls, podrem veure uns audiovisuals explicatius per entendre millor la història. Dinar en restaurant. A la tarda,   visitarem la Omaha Beach i el cementiri Americà i Alemany  on quedarem impresionats.  Retorn a l´hotel , sopar i allotjament.
 
Dia 3. EL MONT SAINT MICHEL - SAINT MALO - RENNES
Esmorzar a l’hotel i sortida  cap al Mont Saint Michel , impresionant bloc granític d´aprop de 1 km de circumferència i 80 metres d´alçada, enclavat al mar , on nomès s´hi podia accedir amb la marea baixa , on trobem el monestir,majestuósconjunt arquitectònic  del gòtic. Dinar. A  la tarda, visitarem Saint Malo , preciosa ciutat amurallada  on passejarem per la zona de muralles i carrers estrets del nucli antic amb un petit tren . Sopar i allotjament a l´hotel.
 
DIA 4: COSTA D´ALABASTRE – LE HAVRE – HONFLEUR   

Esmorzar bufet i sortida per realitzar la visita a l´alta Normandia. Arribarem a la costa d´alabastre, visitarem el Bell Étratat coneguda pels seus espectaculars penya-segats i un arc de roca natural molt famós, l'ull d'agulla, lloc d'inspiració de famosos artistes i un dels indrets més fotografiats. Tot seguit arribada a Le Havre . Ciutat molt bombardejada a la II Guerra Mundial, va ser reconstruida, i classificada al 2005 per la Unesco, el seu casc històric com a patrimoni de la Humanitat. Dinar. A la tarda, visita a Honfleur,poble marítim amb pintorescos carrerons i cases antigues, poc afectades amb el pas del temps. Passejada per Honfleur, autèntic poble mariner Normand , fins a l´hora indicada en que tornarem a pujar a l´autocar per arribar de nou a Caen. Sopar i allotjament al nostre hotel.


DIA5 : LA BRETANYA ( Locronan – Quimper – Concarnau) – Vannes
Esmorzar a l’hotel i sortida direcció Locronan. Visita  amb les seves peculiars construccions al voltant de la Plaça del Mercat. Dinar A  Quimper, una de les ciutats més belles de la regió, amb les seves cases pintoresques i la catedral de Sant Corentin, per la qual efectuarem un passeig i a la tarda , ens detindrem en Concarneau, amb l'anomenada "Ciutat Tancada", dins de la rada i les muralles. Finalitzada la jornada, trasllat a l´hotel,  Sopar i allotjament.
 
Dia 6. VANNES – NANTES – BARCELONA. 
Esmorzar . El matí el dedicarem a visitar la ciutat de Vannes. Ubicada al golf de Morbiham, compta amb un ric patrimoni . Visitarem els nucli històric amb el barri de Saint Patern amb les cases entramades  Dinar en restaurant  trasllat a  Nantes, panoràmica ràpida de la ciutat abans d´arribar a l´aeroport per agafar el vol amb destinació Barcelona. Arribada,i trasllat amb autocar el punt d´origen. Fí del viatge i dels nostres serveis

SUPLEMENT INDIVIDUAL

Suplement habitació individual: +245 €

Consultar precio
NORMANDIA AMB BRETANYA 6 dies Sortida: 07/09/2020
Adultos
Total: 0.00
Ir arriba