ÀGER-CREUER PEL MONTREBEI I EXCURSIO NOCTURNA CENTRE OBSERVACIÓ DE LES ESTRELLES. Sortides: 27 Juny - 18 Juliol-08 Agost 2020

Data de sortida:

27/06/2020

Característiques

Itinerari

DIA 1er: Origen –  Penelles  -  Creuer pel Congost de Mont-Rebei  – Centre d´Observació d´estrelles
Sortida direcció Lleida. Breu aturada per esmorzar a càrrec dels senyors clients. Continuació per arribar Penelles, localitat coneguda pel seu Street art.  Podrem gaudir dels grafitis pintats a les façanes de molts edificis, grans obres d´art. Continuació per arribar a l´hotel.  A comodació i dinar. Desprès de dinar,  trasllat a Àger on pujarem en uns catamarans  per realitzar un espectacular creuer pel Congost de Mont-rebei. Està està format pel riu Noguera Ribagorçana en travessar la serra del Montsec i separa el Montsec d'Ares (Catalunya) del Montsec d’Estall (Aragó). Constitueix l'únic congost de Catalunya que es manté verge. Únicament és travessat per un camí de ferradura parcialment excavat a la roca que permet gaudir d'una manera molt espectacular d'aquest indret. Les parets del congost arriben a assolir més de 500 metres de caiguda vertical, amb punts on l'amplada mínima  és de només 20 metres. Finalitzada la visita. Trasllat a l´hotel. Sopar i sortida de nit , per viure una experiència única. Arribarem al Observatori del Montsec  És l’espai d’observació de l’Univers on podren conèixer els diversos instruments que hi ha, i si el temps ho permet, observar alguns dels objectes més destacats d’aquella nit: la Lluna, els planetes, nebuloses....  Farem també una sessió de planetari. Es tracta d'un planetari multimèdia 3D digital amb una cúpula mòbil de 12 de metres de diàmetre, on es realitza el passi del nou espectacle "We are Stars - Som Estrelles" on descobrirem com nosaltres i tot el que ens envolta està fet del material produït a l'interior dels estels. Finalitzada la visita, trasllat a l´hotel. Allotjament.
DIA 2on: Balaguer -  Dinar típic Lleidetà  – origen.
Esmorzar. A  mig matí, sortida cap a Balaguer per visitar el famós Sant Crist i la ciutat. Dinar en restaurant amb menú típic lleidetà compost de Cargols a la Llauna ( qui no vulgui cargols, sel´s hi canviarà per un altre plat).  Desprès de dinar, retorn als nostres punts d´origen. Arribada, fi del viatge i dels nostres serveis.

SUPLEMENT INDIVIDUAL

Suplement habitació individual: 50 €
 

EL PREU INCLOU

EL PREU INCLOU:

** Autocar durant els 2 dies

** Estada en hotel 3***

** Pensió completa des del dinar del primer dia al Dinar del segon dia amb aigua, vi. Cafè, tallat o infusió inclosos al mig dia.

** Creuer amb catamarán pel congost de Montrebei

** visita a l´observatori del Montseca amb entrada al Planetari i observació de les estrelles.

** Guia acompanyant de viatges Samblas

** Assegurança d´assistència en viatge.

TOT INCLÒS
235,00 €
Seleccionar per data
Seleccionar per origen
Ir arriba