LA BRETANYA FRANCESA. Sortides: 13-17 Setembre 2020

Data de sortida:

16/03/2020

Característiques

Itinerari

Dia 1. BARCELONA- NANTES - VANNES
Sortida amb autocar, a l’hora indicada, direcció l´aeroport de Barcelona  per agafar el vol amb destinació  Nantes. Arribada a la ciutat i visita. Situada als peus del riu Loira, el castell dels ducs de Bretanya ens recorda que va ser la capital Històrica de  la regió. Visitarem el nucli històric , el barri de Bouffay, un laberint adoquinat on es troba la casa de canvi S XV, el call jueu  i les cases amb entramats de fusta del S. XVIII. Dinar en restaurant. A l´hora indicada, trasllat a Vannes, acomodació a l´hotel , sopar i allotjament.
 
DIA 2: LOCRONAN – QUIMPER – CONCARNAU
Esmorzar a l’hotel i sortida direcció Locronan. Visita  amb les seves peculiars construccions al voltant de la Plaça del Mercat. Dinar A  Quimper, una de les ciutats més belles de la regió, amb les seves cases pintoresques i la catedral de Sant Corentin, per la qual efectuarem un passeig i a la tarda , ens detindrem en Concarneau, amb l'anomenada "Ciutat Tancada", dins de la rada i les muralles. Finalitzada la jornada, trasllat a l´hotel,  Sopar i allotjament.
 
DIA 3: PONT AVEN – VANNES
Esmorzar a l’hotel i sortida Per arribar a Pont Aven , coneguda com la ciutat dels pintors, degut als nombrosos pintors que han passat per la localitat. Al començament de segle XIX Pont-Aven és un petit poble anònim que amb prou feines arriba als 700 habitants. Serà a partir de mitjans de segle, i especialment després de l'arribada de l'ferrocarril a Quimper, quan comenci a ser freqüentada per la comunitat artística. El pintor nord-americà Henry Bacon descobreix Pont-Aven per casualitat el 1864 i després de donar-lo a conèixer a París comencen a arribar diversos pintors atrets tant per la bellesa natural i el pintoresc dels modes de vida rurals de Bretanya com pel baix cost de vida. En els anys 80 d'segle XIX arribarà una segona onada de pintors que conformarà l'Escola de Pont-Aven, amb personalitats tan destacades com Paul Gauguin, Paul Sérusier o Émile Bernard. Durant tot el segle XX la vocació artística i turística de Pont-Aven es consolida, instal·lant-se en la localitat nombroses galeries i pintors, que atrauen un gran nombre de visitants. Retorn a Vannes a dinar.  A la tarda, visita a la ciutat
Vannes ,  municipi emmurallat on passejarem pel barri antic , el qual destaca pels estrets carrers empedrats i les portes medievals. Al cor de la localitat s'erigeix ​​la catedral gòtic-romànica de Sant-Pierre de Vannes, mentre que la Place des Lices es caracteritza per les seves cases amb estructura de fusta. A sud es troba el port, on hi ha nombrosos restaurants i vaixells que solquen el golf de Morbihan. Sopar i allotjament a l´hotel.
 
DIA 4: MALESTROIT – ROCHEFORT EN TERRE – NANTES – BARCELONA
Desprès d´esmorzar  sortida per visitar Malestroit, localitat que per la seva història i dinamisme comercial,el  «Petit Poble amb Caràcter» de Malestroit és més gran del que sembla. Les aigües del riu Oust i els antics carrers intramurs s'obren pas entre les façanes de pedra i les cases amb entramat de fusta. Podràs descobrir la ciutat mil·lenària al ritme de curioses escultures, testimonis d'una història agitada i un florent passat comercial. Tot seguit visitarem Rochefort en Terre.Catalogada com a Poble més bonic de França l'any 2016, i també triat com Villes et Villages fleuris. Dinar. A la tarda, i a l´hora indicada, trasllat a l´aeroport de Nantes, tràmits de facturació i embarc amb destinació Barcelona. Arribada, trasllat al nostre punt d´origen. Arribada, fí del viatge i dels nostres serveis.

SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL

Suplement habitació individual: +165 €

DOCUMENTACIÓ

DNI EN VIGOR

Consultar precio
LA BRETANYA FRANCESA. Sortides: 13-17 Setembre 2020
Adultos
Total: 0.00
Ir arriba