LA RIBERA DEL DUERO. 5 dies Sortida: 09 Novembre 2020

Data de sortida:

09/11/2020

Característiques

Dia 1er: origen – El Ventorro – Aranda de Duero.
Sortida del punt d´origen direcció Lleida. Parada per esmorzar a càrrec dels senyors clients.  Continuació del viatge per arribar a Aranda de Duero.Benvinguda d´una copa de cava i dinar. A la tarda, sortida cap a Aranda de Duero per visitar l´esglèsia de Sta. Maria i una bodega subterrània. Passejada per la ciutat.. Sopar i allotjament a l´hotel.

Dia 2ºn : Rio Lobos – dinar especial – Lerma
Esmorzar copiós i sortida per arribar a la provincia de Soria, per anar a un dels espais naturals més importants de Castella i Lleó “ El Cañon del Rio Lobos”, fins a l´interior de la ermita de Sant Bartolomé. Dinar especial amb Lletó cuit al forn de llenya. Tot seguit, visita a Lerma, vila declarada conjunt històric artístic. Sopar, ball a l´hotel.

Dia 3er: Festa de la Matança – Yecla – Santo Domingo de Silos – Hotangas-Roa
Despertar de tradició. Esmorzar gastronòmic . Repartiment de les autoritats i matança amb vi dolç i pica pica. FESTA TRADICIONAL. Visita a Tecla i Santo Domingo de Silos. Dinar gastronòmic a El Ventorro i tarda visita a Hotangas i Roa .
sopar a l´hotel i festa.

Dia 4art: Burgos – Maderuelo.
Esmorzar. Visita a Burgos recorregut urbà i visita a la Cartoixa de Miraflors juntament amb la catedral de Burgos. Dinar a l´hotel. A la tarda, visita a Maderuelo Sopar a l´hotel i festa

Dia 5è: Aranda de Duero – Peñaranda de Duero – Origen
Esmorzar. Iniciem el camí de retorn a casa. Parada a Peñaranda de Duero per la visita, Continuació de la ruta. Dinar en restaurant. Tarda en ruta per arribar al nostre punt d´origen. Arribada, fí del viatge i dels nostres serveis.

TOT INCLOS
495,00 €
Ir arriba