ANDALUSIA MONUMENTAL AMB AVE. Sortida: 15 Setembre 2020

Data de sortida:

15/09/2020

Característiques

Itinerari

DIA 1: ORIGEN – BARCELONA SANTS - SEVILLA
Sortida del punt d´origen direcció l´Estació de Barcelona Sants per pujar a l´Ave amb destinació Sevilla. Sortida a les 08.30h. Arribant a Sevilla a les 14.02h. Arribada i trasllat al restaurant per dinar. A la tarda, primer contacte amb la ciutat. Panoràmica completa, visita a la Plaça Espanya, La Catedral Giralda, …. A l´hora indicada, trasllat a l´hotel, acomodació, sopar i allotjament.
 
DIA 2: SEVILLA CIUTAT I PASSEIG EN VAIXELL PEL GUADALQUIVIR
Esmorzar a l´hotel. El dia d´avui el dedicarem a visitar la ciutat. Coneixerem els barris de Triana, Santa cruz, La Torre del Oro, i realitzarem una navegació per riu Guadalquivir des d´on podrem admirar la ciutat des d´un altre perspectiva.  Dinar en restaurant. Sopar i allotjament al nostre hotel.
 
DIA 3: SEVILLA – GRANADA - ALBAICIN
Esmorzar.  Matí en ruta per arribar a la ciutat de Granada. Arribada i dinar en restaurant. A la tarda, Visitarem un dels barris més emblemàtics, com és l´ Albaicin on sembla un poblet dintre la ciutat, amb les places, cases blanques i carrers empedrats, una visita imprescindible a realitzar. A l´hora indicada, trasllat al nostre hotel, sopar i allotjament

DIA 4: ALHAMBRA DE GRANADA -  GRANADA - SACROMONTE
Esmorzar . El matí d´avui el dedicarem a fer la visita estrella a la ciutat. Visitarem la Alhambra, Es tracta d'un ric palau i fortalesa que allotjava el monarca i la cort nassarita del Regne de Granada. El Comitè del patrimoni mundial de la UNESCO va declarar l'Alhambra i el Generalife de Granada com Patrimoni Cultural de la Humanitat en la seva sessió del dia 2 de novembre de 1984 i cinc anys després, el barri de l'Albaicín, antiga ciutat medieval musulmana, va obtenir tal denominació com a extensió de la declaració de Patrimoni Cultural de la Humanitat de l'Alhambra i el Generalife. L'Alhambra ha estat una de les 21 candidates finalistes per a ser triada una de les Noves Set Meravelles del Món, encara que finalment no va ser seleccionada. VISITA GUIADA. Finalitzada, trasllat al restauran per dinar. A la tarda, passejada pel centre de Granada per conèixer el seu nucli històric. SOPAR A UN RESTAURANT COVA AL SACROMONTE AMB ESPECTACLE
Allotjament a l´hotel.
 
DIA 5 : GRANADA - CÓRDOVA
Esmorzar  i sortida amb l´autocar per dirigir-nos a la ciutat de Córdova. Arribada i dinar. A la tarda, passejada per la ciutat per conèixer el nucli històric, el Cristo de los Faroles, el barri de la Juderia… Sopar i allotjament a l´hotel.
                                                                                                        
DIA 6: MESQUITA DE CÓRDOVA – AVE – BARCELONA - ORIGEN
Esmorzar. Aquest matí el dedicarem a visitar l´interior de la Mesquita . La mesquita de Còrdova, convertida des del segle XIII en la catedral de Còrdova, és el monument més important de l'art andalusí. Va ser declarada Patrimoni de la humanitat per la UNESCO el 1984. El seu arquitecte és desconegut, però se sap que la mesquita fou construïda entre el 785 i el 788 sota el regnat d'Abd-ar-Rahman I a partir d'una església cristiana del segle V. Visita a l´interior. Dinar en restaurant. Tot seguit,. pugem a l´Ave per arribar a última hora de la tarda a Barcelona. Arribada, trasllat al punt d ´origen. Final del viatge i dels nostres serveis.
 

SUPLEMENT HABITACIÓ INDIVIDUAL

Suplement habitació individual: +155 €

EL PREU INCLOU:

El preu inclou:
 
Trasllat origen – Estació de Barcelona Sants – origen.
Bitllet AVE Classe turista Barcelona- Sevilla – Cordova- Barcelona
Règim de Pensió  Completa amb aigua i vi + el cafè o tallat a mig dia.
Estada en hotels 4* a Sanlucar la Mayor.
Estada en hotels 4* a Granada i Córdova
Totes les visites, entrades i guies locals segons programa
Passeig en Vaixell pel riu Guadalquivir.
Sopar amb espectacle amb un restaurant Cova del Sacromonte
Guia acompanyant de viatges samblas.
Assegurança d´assistència en viatge
Assegurança de cancel.lació

Tot inclos
965,00 €
Ir arriba