LAPONIA FINLANDESA. SANTA CLAUS I LES AURORES BOREALS. Sortida: 12 Desembre 2020

Data de sortida:

Característiques

Itinerari

DIA 1º: ORIGEN- AEROPORT DE BARCELONA - ROVANIEMI
Sortida del punt d´origen direcció l´aeroport de Barcelona per embarcar al vol amb destinació Rovaniemi, capital de Laponía Finlandesa via la ciutat de Helsinki. Arribada a Laponia, trasllat al nostre hotel, sopar i allotjament.
 
DÍA 02º:  ROVANIEMI

Esmorzar bufet a l´hotel . Al matí,  després d'haver rebut les robes tèrmiques, importants per al nostre confort, farem un safari amb moto-neu, seguirem per senders al bosc gelat al llarg de rius congelats, fent una parada en el camí per poder posar a prova la nostra sort amb la pesca en gel. El guia ens ensenyarà com perforar un forat en el gel i com preparar la canya de pescar.Realitzarem un bon dinar  buffet incluint pa,aigua,cafè o té. A la tarda  visita a la ciutat de Rovaniemi. Sopar i Allotjament a l´hotel.

DÍA 03er:  ROVANIEMI- CERCLE POLAR ÀRTIC-EL PARE- NÖEL-   KEMI

Esmorzar bufet a l'hotel. Després de l'esmorzar sortirem amb autocar  privat de llarga distància al Llogaret del Pare Noel, en el camí visitarem el museu Arktikum on aprendrem sobre la història de Lapònia, la naturalesa de l'àrtic, els seus animals i la seva gent. Arribant a la meravellosa casa  de Pare Noel, Joulupukin Pajakylä, haurem creuat el Cercle Polar Àrtic i allà podrem veure la llegenda transformada en realitat; Pare Noel. Coneixerem la casa del Pare Nöel, i visitarem  l'oficina del Pare Noel des d'on és possible enviar postals segellades oficialment.  Dinarem tipu bufet a la vila de Santa Claus. incluint pa,aigua,cafè o té.  A la tarda viatjarem a Kemi. Pel camí apreciarem el paisatge àrtic en tot el seu esplendor i bellesa, recorrent camins gelats, pintats de blanc com sortits dels llibres de fantasia. Arribarem a Kemi a la tarda, tindrem una mica de temps per gaudir de l'hotel i les seves facilitats, usant la sauna, gaudint de la piscina interior climatitzada o simplement relaxant-nos al bar de la sala principal. A la nit, a l'hora indicada , i ja molt preparats amb les paraules clau del dia: moto neu, nit àrtica, aurora boreal i foguera, sortirem a la recerca de les aurores boreals, conduint a través del bosc cobert de neu i el mar congelat. Si la sort ens acompanya guiaran el nostre camí un cel brillant il·luminat per la lluna, les estrelles i amb molta sort per dansaires aurores boreals. Farem una parada per ingerir begudes calentes i fregir salsitxes al costat d'una foguera i aprendre més sobre les llums de nord. Allotjament i sopar a l´hotel.

DÍA 04 MARTES, KEMI - SAARISELKÄ
Esmorzar bufet a l'hotel. Avui ens espera un altre gran dia d'aventura! Passeig en Olokolo al mar congelat. Aquest dia no conduirem nosaltres mateixos la moto neu. Pujarem a un Olokolo, un carret molt còmode que és remolcat per una moto de neu, que ens portarà per les aigües congelades del mar Àrtic. Dins de les càlides comoditats de l'Olokolo, podrem observar el cel i la bellesa de la natura qu´ ens envolta. Arribarem al castell de neu . Gaudirem d'un ambient acollidor al costat de la llar de foc, escoltant contes i llegendes de la naturalesa finlandesa i de la vida quotidiana dels locals a les ribes de la badia de Bothnian, mentre rostim algunes salsitxes i gaudim de begudes calentes. Després emprendrem nostre retorn a Kemi, on ens espera un deliciós dinar bufet al restaurant Lumihiutale, que té una vista meravellosa. Després d'haver degustat amb tota tranquil·litat el nostre dinar, emprendrem el nostre viatge cap al nord, lloc únic per admirar les aurores boreals. Sopar a les instal·lacions principals i després allotjament en els màgics Iglús de vidre a Northern Lights Village Hotel. Ja acomodats en el nostre acollidor iglú, i per descomptat si les condicions climàtiques són favorables, tindrem la gran oportunitat d'admirar les aurores boreals, una experiència única.

DÍA 05è:  SAARISELKÄ-ROVANIEMI
Esmorzar bufet a l'hotel. Avui emprendrem el nostre viatge de tornada a la ciutat de Rovaniemi. Després de l'esmorzar farem un safari de trineu tirat per gossos husky. Durant aquest meravellós passeig dels criadors ens parlaran sobre com els gossos són entrenats i cures. En el camí farem una parada per visitar una granja de criança de rens, aquí aprendrem a llaçar l'animal i coneixerem una mica sobre la cultura de la vila Sami. També farem un passeig de 500 metres en trineu tirat per aquests animals i després del dinar, continuarem cap al nostre hotel. A l'hora de l'arribada a l'hotel tindrem una mica de temps lliure per recuperar energia i sortir de nou a la recerca de les aurores boreals, aquesta vegada no a bord de moto neus, sinó  amb l´autocar  qu´ ens portarà relativament fora de la ciutat , on la claredat de la nit no sigui pertorbada per la llum elèctrica. Amb sort podrem apreciar les aurores boreals en tota la seva plenitud. Sopar I allotjament a l´hotel.
 
DÍA 06è:  ROVANIEMI
Emorzar bufet a l'hotel. Sortida cap al parc Ranua, una excursió de 4 hores en total. Es tracta d'un parc zoològic que exhibeix la vida silvestre de la fauna que habita l'àrtic en el seu ambient natural. Prop de 50 espècies habiten el parc, entre elles óssos polars, linxs i alces. Retorn a Rovaniemi . Passejada per la capital de Laponia.  A la nit tindrem una oportunitat més per veure les aurores boreals, novament amb el nostre  bus sortirem fora de la ciutat, una vegada al lloc, el guia prepararà la foguera, mentre els altres poden mirar a el cel i gaudir de el silenci dels voltants. Hi haurà una mica de suc calent i rostirem salsitxes a la graella. 'Algunes raquetes de neu seran al lloc i tots poden provar per donar un divertit passeig! Allotjament a l´hotel.
  
DÍA 07è:  ROVANIEMI – BARCELONA
Esmorzar a l´hotel i sortida direcció  Barcelona via la ciutat de Helsinki.  Arribada a l´Aeroport del Prat i trasllat amb autocar al nostre punt d´origen. Arribada, i trasllat al nostre punt d´origen.  fí del viatge id els nostres serveis.

SUPLEMENT INDIVIDUAL

Suplement habitació individual: +750 €

EL PREU INCLOU

Trasllats origen – aeroport del Prat – Origen.
Guia acompanyant de Viatges Samblas.
Guia local durant tot el circuit
Autocar per les excursions segons programa
5 nits en hotels seleccionats + 1 nit en IGLÚ DE VIDRE
Règim de pensió completa ( Des del sopar del primer día a l´esmorzar de l´últim día)
Roba térmica de Hivern des del 2ºn día fins a l´últim día.
Safari de 2h30m en moto-neu  i pesca en gel
Visita al Museo Arktikum
Visita a la casa  de Pare Noel
Passeig diurn en Onokolo
Visita a una granja de rens amb un passeig en trineu
Safari de 1h en trineu  tirat per gossos  husky
Safari nocturn de 2h30m en moto-neu  per anar a la recerca de   les aurores boreals
Visita a el parc zoològic Ranua
Assegurança d´assistència en viatge
Assegurança de cancel.lació.
 

CONDICIONS DE RESERVA

Màxim una maleta per persona amb mesures 76x54x33 cm de màxim de 20kg i una maleta de mà de màxim 5kg
 
A L´hora de fer la reserva de plaça, caldrà pagar  1000 € de paga I senyal.
El pagament final del viatge, ha de ser pagat en la seva totalitat 60 dies abans de la sortida.
 
Prendre en compte que les aurores boreals són un fenomen natural i que per això el seu albirament està subjecte a les condicions climàtiques i l'activitat solar, per tal motiu, la seva visivilitat   no està garantida

Consultar precio
LAPONIA FINLANDESA. SANTA CLAUS I LES AURORES BOREALS. Sortida: 12 Desembre 2020
Adultos
Total: 0.00
Ir arriba