DUBAI I EL JARDÍ MÉS GRAN DEL MÓN. 04 Desembre 2020

Data de sortida:

Característiques

Itinerari

1ER: BARCELONA - DUBAI
Sortida del punt d’origen direcció l’aeroport de Barcelona per pujar al  vol  directe amb la companyia  Emirates  Amb destinaciço Dubai. ( Sopar abord)  Arribada i trasllat a l´hotel. Sopar fred a l´habitació I  Allotjament
 
DIA 2on : DUBAI
Esmorzar a l’hotel. Sortida per admirar aquesta metropolis tan animada y espectacular.  Visitarem un famós mercat tradicional àrab. Seguidament anirem fins a La Marina , on podrem fer una magnífica foto del skyland de la ciutat i quedarem meravellats amb el port Esportiu amb embarcacions de Luxe. Continuarem per conèixer la zona de Jumeirah on s´ubica la famosa Palmera. Podrem fotografiar el famós edifici amb forma de vela, el Burj al Arab i admirarem el hotel de 7 Estrelles i l´Atlantis, hotel emblemàtic de la ciutat. Dinar en restaurant. A la tarda,  Visita a Bastakyia, el barri antic de Dubai, on coneixerem una mica més la historia del país  al Museu de Dubai, situat a l’antiga fortalesa de Al-Fahidi. Retorn a l´hotel, ens camviem i sortida per embarcar a  un vaixell tradicional àrab, per realitzar un creuer pel creek de Dubai. Gaudirem d’un suntuós banquet amb menjar tradicional àrab i internacional mentre admirem la ciutat de nit i disfrutem d´un espectacle de Tanura. Finalitzat, Trasllat a l´hotel i  allotjament.
 
DIA 3er: PUJADA A L´EDIFICI MÉS ALT DEL MÓN – DUBAI MALL -  I SAFARI 4X4 PEL DESERT AMB SOPAR SOTA LES ESTRELLES
Esmozar Bufet.  Sortida cap al Dubai Mall on pujarem al  Burj Khalifa, l´edifici més alt del món. Pujarem al pis 124 denominat At The Top. El viatge començarà a la planta baixa del Dubai Mall. Al llarg del trajecte fins al cim, podrem gaudir d’una presentació multimedia sobre la història de Dubai i de la meravella arquitectònica del Burj khalifa. Dinar . A la tarda ens prepararem per a una nova aventura i descubrir el veritable desert. Desprès  d’una conducció sobre les dunes en un cotxe 4x4, farem unes parades per fer fotos i disfrutar d´una bona  posta de sol al bell mig del desert. L´ excursió seguirà fins arribar a un tradicional campament àrab, on  ens será servit  un sopar barbacoa sota les estrelles . Finalitzat el sopar, espectacle de la dança del ventre i Tanura. Finalitzada aquest nit inolvidable,  Tornada al nostre hotel a Dubai i allotjament.
 
DIA 4art: ABU – DHABI.
Esmorzar i sortida direcció  la ciutat d’Abu Dhabi, la ciutat més gran i capital dels Emirats Àrabs. La nostra primera parada serà a un dels hotels més luxosos del món, l´ Emirate Palace on entrarem i farem un té o un cafè juntament amb un deliciós troç de pastís. Tot seguit Seguirem cap a Heritage Village, un petit museu que recrea les activitats tradicionals de la comunitat àrab abans de descubriment de petroli. Dinar en restaurant local .  A la tarda, visita a l´exterior de  la Gran Mezquita del Jeque Zayed, una de les mezquites més grans del món que pot acomodar fins a 30.000 feligresos. La mezquita està revestida de marbre i amb incrustacions de pedres semiprecioses. Finalitzada la jornada, retorn a Dubai , Sopar i allotjament  a l’hotel.
 
DIA 5è: JARDÍ DE FLOR NATURAL MÉS GRAN DEL MÓN  ( 45 mil.lions de plantes naturals)- GLOBAL VILLAGE
Esmorzar. El matí d´avui el dedicarem a visitar el “ Miracle Garden”, el jardí de plantes naturals més grans del món. Podrem admirar més de 45 mil.lions de plantes naturals amb una decoració  espectacular. Dinar en restaurant. A la tarda, coneixerem el Global Village, un espai únic on podrem gaudir de la cultura de 90 paisos diferents. A la nit, sopar i espectacle de llums i so al Emirate Mall. Allotjament a l´hotel.
 
DIA 6è: DUBAI - BARCELONA
Esmorzar.  Avui coneixerem la part tradicional de la ciutat. A continuació pujarem a un “Abra”o taxi local aquàtic, per creuar el Creek. Allà ens esperen el mercat de les espècies i de l’or. Visita. Dinar en restaurant. i trasllat a l´aeroport per agafar  el vol que ens portarà de nou a Barcelona. Arribada a la ciutat comtal i retorn al lloc d’origen. Arribada, Fi del viatge i dels nostres serveis, desitjant que hagiu gaudit del destí .

SUPLEMENT INDIVIDUAL

Suplement habitació individual: +295 €

EL PREU INCLOU

Trasllat amb autocar origen- Aeroport de Barcelona  – Origen.
Bitllet d´avió classe turista Bcn-Dubai – Bcn
Estada en hotel 4* Deluxe.
Règim de pensió completa amb aigua i refrigeris inclosos
Guia Local durant tot el circuit
Totes les visites i entrades segons programa.
Pujada a l´edifici més alt del món = Burj Khalifa.
Entrada al Jardí de flor natural més gran del món ( més de 45 mil.lions d´espècies)
Entrada al Global Village.
Safari en 4x4 pel desert amb sopar a un campament i espectacle folclòric
Sopar especial amb espectacle de llums i so
Creuer i sopar en vaixell amb espectacle pel canal de Dubai

Guia acompanyant de Viatges Samblas
Assegurança d´assistència en viatge
Assegurança de cancel.lació

DOCUMENTACIO

Passaport Vigent amb una validesa mínima de 6 mesos des de la tornada del viatge.
 

Consultar precio
DUBAI I EL JARDÍ MÉS GRAN DEL MÓN. 04 Desembre 2020
Adultos
Total: 0.00
Ir arriba