EL PERIGORD. Sortida:10 Agost 2020

Data de sortida:

Característiques

Itinerari

 DIA 1º: ORIGEN –CARCASSONE - ROCAMADOUR 
Sortida del punt d´origen direcció la Junquera.Breu aturada per esmorzar a càrrec dels senyors clients. Continuació del viatge per arribar a Carcassone, ciutat medieval capital de la ruta dels càtars. Visita i la cité i  Dinar en restaurant.  A la tarda,   Continuació per arribar a Rocamadour . Acomodació a l´hotel, sopar   i allotjament
 
DIA 2º: ROCAMADOUR-FIGEAC 
Esmorzar. El matí d´avui, el dedicarem a visitar  la localitat de Figeac, amb el seu barri històric . Dinar a l´hotel. a la tarda, visita de Rocamadour , impresionant conjunt medieval. Sopar  a l´hotel i allotjament.
 
DIA 3º: SARLAT- PERIGORD NEGRE- LA ROQUE-GAGEAC - PASSEIG EN GABARRA
Esmorzar i sortida cap al Perigord Negre per conèixer la Vall de Dordogne. Arribarem a Sarlat, capital dels princeps mercaders de l´Edat Mitjana. Declarat per la Unesco   amb més monuments de França; amb edificis construits entre els segles XVI al XVIII. Dinar a  Beynac, . El Creuer en Gabarra  per la Dordogna serà moment de serenitat al fil de l´aigua I des d´on podrem apreciar una magnífica panoràmica de 5 castells i de la Roque Gageac, impresionant localitat esculpida sobre la roca. A bona hora, retorn al nostre hotel, sopar i allotjament.
 
DIA 4º: ROCAMADOUR-GOUFFRE DE PADIRAC -POBLACIONS DEL QUERCY   
Esmorzar i sortida  direcció Padirac per visitar la gouffre de Padirac. Per un lloc vertiginós, tot dirigint-nos cap al centre de la terra, ens trobarem amb un riu soterrani  d´uns 100 metres de profunditat. A  la tarda, visitarem algunes poblacions del Quercy com Loubressac, vell bourg fortificat. localitats amb el títol de ser de les localitats més belles de França. Sopar a l´hotel
 
DIA 5º:ROCAMADOUR ––NARBONNE -  ORIGEN.
Esmorzar i sortida en direcció  Narbonne i la Frontera . Entrada a Catalunya i  Dinar de comiat. Tarda en ruta per arribar al nostre punt d´origen. Arribada, fí del viatge i dels nostres serveis.

SUPLEMENT INDIVIDUAL

Suplement habitació individual: +180 €

EL PREU INCLOU

El preu inclou:
Autocar
Estada en bon hotel 3*
Règim de pensió completa amb  aigua, vi  i els cafès a ½ día
Totes les visites, entrades i guies locals.
Guia acompanyant de Viatges Samblas
Assegurança d´assistència en viatge
Assegurança de cancel.lació
 

DOCUMENTACIO

Dni en Vigor
Tarja Sanitari Europea ( No obligatoria)
 

TOT INCLÒS
875,00 €
EL PERIGORD. Sortida:10 Agost 2020
Adultos
Total: 0.00
Ir arriba