EL SOMONTANO i MONTREBEI Sortides: 1-6-8 AGOST 2020

Data de sortida:

Característiques

DIA 1er: ORIGEN – BARBASTRO –  CATA DE VINS AMB VISITA A BODEGA DEL SOMONTANO
Sortida del punt d´origen direcció Lleida . Breu aturada per esmorzar a càrrec dels senyors clients. Continuació del viatge per entrar a l´Aragó, a la localitat de Barbastro. Acomodació a l´hotel 4* i dinar. A la tarda, visita a un pretigiós Celler , un celler avantguardista al cor del Somontano el qual la seva arquitectura és reconeguda per la premsa a nivell internacional com "Una de les Meravelles Arquitectòniques del “Món del Vi". Un edifici qu´és un joc geomètric, uns cubs que es barregen donant origen a un prisma.  Visita guiada a les bodegues amb cata de Vins.  Finalitzada, retorn a l´hotel, sopar i allotjament.
 
DIA 2on: CREUER EN VAIXELL PEL CONGOST DE MONTREBEI ( Per la part Aragonesa)   –  CENTRE D´INTERPRETACIÓ DEL MONTSEC - ORIGEN.
Esmorzar i sortida direcció Benabarre i Viacamp. Arribada i Pujada en taxis per baixar fins als peus del Pantà de Montrebei. Pujarem en una embarcació  i durant 1 hora aproximadament , realitzarem un espectacular creuer  pel Congost de Montrebei. En travessar la serra del Montsec, el riu Noguera Ribagorçana hi ha creat un immens tall de parets verticals, el congost de Mont-rebei, que s’obre al sud en un amfiteatre de penya-segats impressionants. Tot seguit, visita al Centre d´interpretació del Montsec on podrem veure un audiovisual on coneixerem millor la flora, fauna i curiositats del Montsec. A l´hora indicada,  trasllat al restaurant a dinar. Tarda en ruta per arribar al nostre punt d´origen. Arribada, fí del viatge i dels nostres serveis.
TODO INCLUIDO
285,00 €
Seleccionar per data
Seleccionar per origen
EL SOMONTANO i MONTREBEI Sortides: 1-6-8 AGOST 2020
Adultos
Total: 0.00
Ir arriba