PORTUGAL ESPECTACULAR. Sortida: 27 Setembre 2020

Data de sortida:

27/09/2020

Característiques

Itinerari

DIA 1er: Origen – Aeoport de Barcelona – Lisboa ( Baixa Pombalina - Alfama )
Sortida del punt d´origen direcció l´aeroport de Barcelona. Tràmits de facturació i embarc al vol amb destinació Lisboa. Arribada. Primer contacte amb la ciutat. Panoràmica i arribada a la Praça Do Comercio per començar un interessant recorregut per la Baixa Pombalina. Coneixerem aquesta part baixa de la ciutat, fent el recorregut per les diferents places com la del Rossio, la de restauradores,.. on coneixerem la història acompanyats per un guia local. Dinar en restaurant.  A la tarda, coneixerem la part alta de la ciutat, el barri bohemi d´Alfama amb fantàstics miradors sobre la ciutat i al riu Tajo.   Visita a La catedral del S XII, és l´edifici religiós més antic i important de la ciutat. A l´hora indicada, trasllat al nostre hotel, Acomodació, sopar i allotjament

DIA 2on : Óbidos - Fàtima – Batalha – Lisboa
Després d´esmorzar sortida amb l´autocar per arribar a Óbidos. Podrem conèixer l´artesania i l´armonia arquitectònica d´aquesta vila envoltada de muralles medievals. Continuació per arribar a Fàtima. Visita al Famós i venerat Santuari amb la imatge de la Verge. Dinar. A la tarda, visitarem Batalha on quedarem enlluernats amb la grandesa del Monestir gòtic.   A l´hora indicada, retorn a l´hotel, sopar i allotjament.

DIA 3er: Sintra – Cascais – Estoril.
Desprès d´esmorzar sortida direcció Sintra. Arribada i visita al Palau Nacional.  Tot seguit continuarem cap a Cascais, antic poble de pescadors on recorrerem el seu centre històric i la Praia dos pescadores. Dinar. A la tarda, visitarem Estoril , famosa ciutat aristocràtica coneguda pels seus casinos.  Finalitzada la jornada, retorn a Lisboa, dutxa i canvi de roba, per tornar a sortir al centre de la ciutat on realitzarem el sopar amb un restaurant amb un bon espectacle de Fado, Música declarada  patrimoni inmaterial de la Humanitat per la Unesco. Allotjament al nostre hotel.  

DIA 4art: Lisboa – Barcelona - Origen
Esmorzar. Avui visitarem el Barri de Betlem on entrarem al Monestir dels Jerònims, Patrimoni de la Humanitat on quedarem meravellats del Claustre. Visitarem també l´exterior de la torre de Betlem i el monument als descubridors . Dinar en Restaurant. Tarda, passejada pel centre i a l´hora indicada, trasllat a l´aeoroport per embarcar al vol amb destinació Barcelona. Arribada, fí del viatge i dels nostres serveis.

SUPLEMENT INDIVIDUAL

El suplement individual és de 145€

EL PREU INCLOU

- Trasllat origen- Aeroport – Origen
- Bitllet d´avió Barcelona-Lisboa-Barcelona
- Estada 3 nits/ 4 dies Hotel 4* a Lisboa
- Tasa turística
- Règim de pensió completa amb aigua i vi , cafès a 1/2 dia 
- Totes les visites, entrades i guies locals (des del dinar del primer dia al dinar de l´últim dia)
- Sopar amb espectacle de fado.
- Guia acompanyant de viatges Samblas
- Assegurança d´assistència en viatge
- Assegurança de cacel.lació

DOCUMENTACIO

DNI EN VIGOR

TOT INCLÒS
875,00 €
Ir arriba