RUTA DEL QUIXOT AMB AVE. SORTIDA 25 SETEMBRE 2020

Data de sortida:

25/09/2020

Característiques

Itinerari

Dia 1er: Origen - Toledo
Sortida del punt d´origen direcció Barcelona Sants per pujar a l´Ave amb destinació Toledo. Arribada, trasllat al nostre hotel i dinar. A la tarda, passejada per la ciutat on entrarem per la Porta de Bisagra, arribarem a la plaça de Zocodover, visitarem l´interior de la Catedral i gaudirem dels encants d´aquesta ciutat on van conviure àrabs, jueues i cristians. A l´hora indicada, trasllat a l´hotel, sopar i allotjament.
 
Dia 2on:  Parc Nacional Tablas de Daimiel -  Molins de Vent a Consuegra

Esmorzarem i sortida amb l´autocar direcció Sud per arribar a Daimiel on visitarem pujats en Jeeps 4x4 el Parc Nacional de las Tablas de Daimiel. Un recorregut a bord dels vehicles 4x4  i visita guiada on ens endinsarem a la zona de protecció, i  visitarem  llocs tan meravellosos com la recuperada zona de "Les Canyes", "Els Cerrillos", "La Trencada", etc. En aquest tram aprofundirem en temes tan interessants com la caça, el model socioeconòmic, al temps que anirem gaudint  de les meravelloses postals que ens ofereix el Parc. Finalitzada la visita trasllat a Consuegra. Dinar en restaurant. A la tarda, coneixerem aquesta magnifica localitat amb  els seus 12 Molins de Vent on recordarem episodis del Quixot.  Visita. A l´hora indicada, retorn a l´hotel, sopar i allotjament. 

DIA 3er: Aranjuez i el Palau Reial
Esmorzar a l´hotel. El dia d´avui el dedicarem a visitar Aranjuez amb el seu famós Palau Reial. Palau Manat a construir per Felip II l´any 1561 . Visitarem l´interior amb les diferents estàncies com el dormitori de la Reina Isabel II, el saló de pintures xineses… els meravellosos jardins. Visita guiada de l´interior.  Dinar en restaurant. A la tarda, passejada per Aranjuez, i a  l´hora indicada, trasllat  a l´hotel, sopar i allotjament
 
Dia 4art :  Grutes del Águila – Talavera de la Reina
Esmorzar  I sortida amb l´autocar direcció Arenas de San Pedro on es troben les espectaculars Grutes del Águila. Realitzarem una visita de 40 minuts dintre de la cova, on podrem admirar espectaculars formacions d´Estalactites I Estalacmites. Dinar a Talavera I visita a la tarda d´aquesta Ciutat, coneguda mundialment per la seva ceràmica amb tons grocs I blaus. Sopar I allotjament al nostre hotel.

 
Dia 5è: Alcalà de Henares Casa Cervantes – Guadalajara – Barcelona
Esmorzar  I sortida  direcció Madrid I Alcalà de Henares, on farem una parada per visitor el nucli historic de la localitat, declarada Patrimoni de la  Humanitat per la Unesco I visita a l´interior de la casa Museu on va nèixer Cervantes. Continuació direcció Guadalajara. Dinar. A la tarda, pujdada a l´ave qu´ens portarà de retorn a Barcelona. Arribada a l´estació de Sants I trasllat amb autocar al nostre punt d´origen. Arribada, fí del viatge I dels nostres serveis.

SUPLEMENT INDIVIDUAL

Suplement habitació individual: +140 €

TOT INCLÒS
795,00 €
Ir arriba