VALL D´ARAN-VALL DE BOI. SORTIDES: 27 AGOST I 3 DE SETEMBRE 2020

Data de sortida:

27/08/2020

Característiques

Itinerari


Dia 1er: Origen- Viella – Baqueira Beret.
Sortida amb autocar direcció  La Vall d´Aràn . Breu aturada per esmorzar a càrrec dels senyors clients. Continuació de la ruta i  Arribada al nostre fantàstic hotel . Acomodació  i dinar. A la tarda, visita  a Baqueira  Beret, on disfrutarem d´uns paisatges  maravellosos
d´alta muntanya , veurem les cases i allotjament típics de la vall i finalmente arribarem a la famosa estació d´esquí. A l´hora indicada, Retorn  a l´hotel, Sopar i allotjament.
 
Dia 2on:  Parc Nacional d´Aigüestortes  (pujada amb jeeps 4x4)
Esmorzar i sortida direcció  La Vall de Boí. Arribarem a la localitat de Boí i amb  Jeesp 4x4 pujarem fins al Parc Nacional d´Agüestortes per gaudir del nostre Parc Nacional amb la flora, fauna i paissatge d´alta Muntanya. Dinar  en restaurant a Boí. A la tarda, visita a la vall de Boí i les esglèsies que formen part del romànic de la Vall. Finalitzada la jornada, Retorn a l´hotel, sopar i allotjament.
 
DIA 3er:–Begergue  i la formatgeria més alta dels Pirineus - Viella
Esmorzar a l´hotel. Sortida per visitar la població  de Begergue, considerat  per molts, el poble més bonic de Catalunya. Dinar a l´hotel. A la tarda, visita a viella, capital de la Vall d´Aran on passejarem pel centre histórica, veurem el Palau de Gel i l´esglèsia Romànica. A l´hora indicada, retorn a l´hotel, Sopar i allotjament
 
Dia 4art : Arties – Bossost – Viella – Origen.
Esmorzar .  El matí d´avui el dedicarem a visitar Arties, i Bossost, dos emblemàtics pobles típics de la Vall. Dinar a  l´hotel. Tarda en ruta per arribar al nostre lloc d´origen. Arribada, fí del viatge i dels nostres serveis.

SUPLEMENT INDIVIDUAL

Suplement individual: +75 €

EL PREU INCLOU

INCLOU:
Autocar amb protocol de seguretat
Estada  a HOTEL 4*  
Règim de pensió completa amb aigua mineral i vi . Menus servits a taula on podrem triar entre 2 opcions de primer i 2 opcions de segon i vàries opcions de postres.
 Jeeps 4x4 per pujar al Parc Nacional d´Aigüestortes.
Guia acompanyant de Viatges Samblas
Assegurança d´assistència en viatge.
Assegurança de cancel.lació.
 

DOCUMENTACIO

DNI EN VIGOR
TARJA SANITARIA

TOT INCLÒS
435,00 €
Seleccionar per data
Seleccionar per origen
Ir arriba